Τροχοί & TIR

Διαχείριση υγρών αποβλήτων με Stralis

Έξι επιπλέον IVECO Stralis απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία Billy Bowie Special Projects που εδρεύσει στο Κιλμάρνοκ της Σκοτίας και ειδικεύεται στη διαχείριση υγρών αποβλήτων και λάσπης. Η εταιρεία συνε
Παρασκευή 17/05/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Έξι επιπλέον IVECO Stralis απέκτησε πρόσφατα η εταιρεία Billy Bowie Special Projects που εδρεύσει στο Κιλμάρνοκ της Σκοτίας και ειδικεύεται στη διαχείριση υγρών αποβλήτων και λάσπης.

Η εταιρεία συνεργάζεται με την IVECO από το 1999 και διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα μικτό στόλο 130 οχημάτων, που περιλαμβάνει και αρκετά Eurocargo, Stralis και Trakker. Οι νέοι τράκτορες για μικτό βάρος συρμού 44 τόνων έχουν βαφτεί στη χαρακτηριστική κίτρινη απόχρωση της εταιρείας και διαθέτουν την κορυφαία καμπίνα Hi-Way, η οποία προσφέρει εσωτερικό ύψος σχεδόν 2 μέτρων και συνολικό χώρο με εμβαδόν 10 m3 . Τα εν λόγω Stralis 6x2 φέρουν τον κινητήρα πετρελαίου Cursor 11 των 11,1 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 460 ίππους ισχύος και 2.150 Nm ροπής.

Τα φορτηγά της IVECO κοτσάρουν ελαφριά αλουμινένια βυτία της εταιρείας Crossland και προσφέρουν ωφέλιμο φορτίο 30 τόνων.

PreviousNext