Τροχοί & TIR

Κάτω από 5 τόνους η νέα κουρτίνα Schmitz

«S.CS UNIVERSAL X-LIGHT» ονομάζει η Schmitz Cargobull τη νέα κουρτίνα βάρους 4.975 κιλών που δημιούργησε και η οποία χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα φορτίων. Σύμφωνα με την Schmitz Cargobull είναι
Τετάρτη 24/07/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«S.CS UNIVERSAL X-LIGHT» ονομάζει η Schmitz Cargobull τη νέα κουρτίνα βάρους 4.975 κιλών που δημιούργησε και η οποία χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα φορτίων.

Σύμφωνα με την Schmitz Cargobull είναι η πιο αποδοτική λύση για συχνές μεταφορές με φουλ τονάζ. Για να μειωθεί το απόβαρο ακόμα περισσότερο σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, αναπτύχθηκε ένα νέο σχέδιο πατώματος για το X-LIGHT και ενσωματώθηκαν στο πλαίσιο και στο αμάξωμα εξαρτήματα από αλουμίνιο χωρίς καμιά επίπτωση στη στιβαρότητα και στην αντοχή του τρέιλερ. Επιπλέον, το ύψος του λαιμού μειώθηκε κατά 30 χλστ. φτάνοντας στα 150 χλστ., γεγονός που μεγάλωσε τον διαθέσιμο όγκο φόρτωσης μέσα στο τρέιλερ.

Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν χρειάζονται δοκίδες στο αμάξωμα, η κανονική φόρτωση και εκφόρτωση είναι πιο γρήγορη, ενώ καταργείται το σκαρφάλωμα του οδηγού στο τρέιλερ για την ασφάλιση του φορτίου, καθώς στο πίσω τμήμα υπάρχουν κουμπώματα ασφαλείας ενσωματωμένα στο μουσαμά. Σημειώνεται, πως το X-LIGHT διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 12642 Code XL, καθώς και για τη μεταφορά ποτών βάσει της οδηγίας DL 9.5.

PreviousNext