Τροχοί & TIR

Προληπτική συντήρηση και για το Atego

Μετά από το νέο Actros, έφτασε η στιγμή και για το Atego να εντάξει στον εξοπλισμό του το σύστημα προληπτικής συντήρησης Mercedes-Benz Uptime. Η εν λόγω υπηρεσία μπορεί είτε να ενταχθεί στο προαιρετ
Σάββατο 28/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από το νέο Actros, έφτασε η στιγμή και για το Atego να εντάξει στον εξοπλισμό του το σύστημα προληπτικής συντήρησης Mercedes-Benz Uptime.

Η εν λόγω υπηρεσία μπορεί είτε να ενταχθεί στο προαιρετικό πακέτο Service Contract είτε να αποκτηθεί ξεχωριστά. Υπενθυμίζεται πως τα οχήματα της Mercedes-Benz που διαθέτουν το Uptime, στέλνουν συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο δεδομένα που αφορούν στην κατάσταση των επιμέρους συστημάτων τους, τόσο στον διακομιστή Mercedes-Benz Service όσο και στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας. Στην περίπτωση που διαγνωστεί κάποιο κρίσιμο ζήτημα, τα δεδομένα από το Mercedes-Benz Uptime επεξεργάζονται άμεσα και παρέχονται οι πιθανές λύσεις.

Στη συνέχεια, το Mercedes-Benz Service θα συμβουλεύσει τον πελάτη σχετικά με τη βέλτιστη λύση επισκευής που ταιριάζει στην εκάστοτε περίπτωση. Αυτό καθιστά δυνατή την ανίχνευση τυχόν αναγκών συντήρησης και επισκευής σε πρώιμο στάδιο και αποτρέπει βλάβες που θα μπορούσαν να έχουν προβλεφθεί. Επιπλέον, οι επισκέψεις σε συνεργεία μπορούν να σχεδιαστούν καλύτερα και να μειωθούν έτσι οι χρόνοι αιφνίδιας ακινητοποίησης των φορτηγών.

PreviousNext