Τροχοί & TIR

Ford Trucks: στην TIP Trailer Services το aftersales στη Δ. Ευρώπη

Η εμπορική πορεία του νέου F-Max της Ford Trucks εξελίσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία, και ο κατασκευαστής αναθεωρεί συνεχώς προς τα πάνω τους αναπτυξιακούς του στόχους. Οι ιδιοκτήτες του «Διεθνούς Φορ
Σάββατο 07/09/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εμπορική πορεία του νέου F-Max της Ford Trucks εξελίσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία, και ο κατασκευαστής αναθεωρεί συνεχώς προς τα πάνω τους αναπτυξιακούς του στόχους.

Οι ιδιοκτήτες του «Διεθνούς Φορτηγού της Χρονιάς 2019» θα μπορούν από εδώ και στο εξής, να απευθύνονται για υπηρεσίες μετά την πώληση και στο δίκτυο της TIP Trailer Services στη Δυτική Ευρώπη. Μετά την σημαντική ενίσχυση της παρουσίας της σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Κεντρική Ασία, η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται με νέο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη, με απώτερο στόχο να διαθέτει παρουσία σε 51 χώρες μέχρι το 2020.

Για να αυξήσει γρήγορα τα σημεία τεχνικής υποστήριξης και σέρβις, ειδικά στη Δ. Ευρώπη, η Ford Trucks υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη γνωστή TIP Trailer Services η οποία θα παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν τις εγγυήσεις που συνοδεύουν τα φορτηγά της εταιρείας καθώς και τακτική συντήρηση.

Η TIP Trailer Services είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης σε Ευρώπη και Καναδά, και ειδικεύεται επίσης στο leasing και την ενοικίαση τρέιλερ, εργασίες συντήρησης κι επισκευής και πλήθος άλλων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που απευθύνονται σε μεταφορικές εταιρείες και σε πελάτες από τον κλάδο των logistics. Η έδρα της είναι στο Άμστερνταμ, και το δίκτυο αποτελείται από 102 σημεία τεχνικής υποστήριξης σε 17 χώρες.

PreviousNext