Τροχοί & TIR

Έτοιμη η νέα αποβάθρα του λιμένα Ηγουμενίτσας

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες κατασκευής της δακτυλοειδούς αποβάθρας μήκους 197,60 μ. της Β’ Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, με την τοποθέτηση των προσκρουστήρων της ράμπας πρόσδεσης και τη
Τετάρτη 06/11/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες κατασκευής της δακτυλοειδούς αποβάθρας μήκους 197,60 μ. της Β’ Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, με την τοποθέτηση των προσκρουστήρων της ράμπας πρόσδεσης και της φωτοσήμανσης.

Αναμένεται η παραλαβή από την αρμόδια επιβλέπουσα υπηρεσία, καθώς και η απομάκρυνση του εργοταξιακού υποστηρικτικού χώρου, έτσι ώστε να παραδοθεί η αποβάθρα σε χρήση και λειτουργία.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., Πρόεδρος του οποίου εξελέγη η κα. Ρεγγίνα Δηλαβέρη. Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Αθανάσιος Πορφύρης, ενώ Μέλη του Δ.Σ. είναι οι κ.κ. Στέφανος Πάσχος, Αθανάσιος Λιάγκος, Δημήτριος Καρώνας (εκπρόσωπος των εργαζομένων της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.), Παναγιώτης Τακλάκογλου (εκπρόσωπος της Ο.Φ.Ε.) και Χαρίλαος Τάτσας (εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας).

PreviousNext