Τροχοί & TIR

Το eVito Tourer κερδίζει πελάτες

Μια μεγάλη παραγγελία για ογδόντα (80) μονάδες του ηλεκτροκίνητου eVito Tourer, δέχθηκε πρόσφατα η Mercedes-Benz Vans Ολλανδίας, από την εταιρεία διαχείρισης στόλων, Willemsen-de Koning, η οποία έχε
Δευτέρα 25/11/2019 - 13:14
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια μεγάλη παραγγελία για ογδόντα (80) μονάδες του ηλεκτροκίνητου eVito Tourer, δέχθηκε πρόσφατα η Mercedes-Benz Vans Ολλανδίας, από την εταιρεία διαχείρισης στόλων, Willemsen-de Koning, η οποία έχει στην κατοχή της σχεδόν 2.000 οχήματα.

Ο εν λόγω ηλεκτροκίνητος στόλος των 80 eVito χρησιμοποιείται για τις ομαδικές μεταφορές ατόμων στο Ρότερνταμ και στην Ουτρέχτη, όπου υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σταθμών φόρτισης της χώρας. Εκεί, τα ηλεκτρικά Mercedes-Benz λειτουργούν μεταξύ άλλων και ως σχολικά οχήματα, μεταφέροντας οκτώ επιβάτες και τον οδηγό.

Υπενθυμίζεται πως το μικτού βάρους 3,2 τόνων eVito Tourer, διατίθεται με δύο μήκη μεταξονίου, στα 5.140 και 5.370 χλστ. αντίστοιχα και προσφέρει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Εξοπλίζεται με ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 85 kW (114 hp) ισχύος και 295 Nm ροπής, ο οποίος αντλεί ενέργεια από μπαταρίες 41 kWh. Οι μπαταρίες τοποθετούνται κάτω από το δάπεδο του eVito Tourer, προκειμένου να μην επηρεάζουν την εσωτερική ευρυχωρία του. Η διαδικασία της πλήρους φόρτισης, τέλος, διαρκεί γύρω στις έξι ώρες και προσδίδει στο όχημα αυτονομία που ποικίλει από τα 156 έως τα 186 χιλιόμετρα.

PreviousNext