Τροχοί & TIR

Mack Anthem με εκτεταμένα σπόιλερ

Κατά 0,5% μπορεί να περιοριστεί η κατανάλωση του Mack Anthem σύμφωνα με την Mack Trucks, με την προσθήκη σε αυτό εκτεταμένων πλαϊνών προστατευτικών σπόιλερ, τα οποία ενσωματώνονται με τα ήδη υπάρχον
Τρίτη 24/12/2019 - 01:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Κατά 0,5% μπορεί να περιοριστεί η κατανάλωση του Mack Anthem σύμφωνα με την Mack Trucks, με την προσθήκη σε αυτό εκτεταμένων πλαϊνών προστατευτικών σπόιλερ, τα οποία ενσωματώνονται με τα ήδη υπάρχοντα φέρινγκ, προκειμένου να κατευθύνουν πιο ομαλά τη ροή του αέρα γύρω από τους πίσω άξονες.

Τα εν λόγω αεροδυναμικά καλύμματα μπορούν να συνδυαστούν με το πακέτο «HE+» της Mack, το οποίο περιλαμβάνει τον κινητήρα Mack MP 8HE, το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων Mack mDRIVE και επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα. Όλα τα παραπάνω, μπορούν να επιφέρουν μια μείωση στα επίπεδα της κατανάλωσης καυσίμου, της τάξης του 10%. Σημειώνεται, τέλος, πως τα εκτεταμένα πλαϊνά προστατευτικά σπόιλερ φέρουν ενσωματωμένα σκαλοπάτια, τα οποία διευκολύνουν την πρόσβαση του οδηγού στο τμήμα πίσω από την καμπίνα του Anthem.

PreviousNext