Τροχοί & TIR

Απορριμματοφόρο Scania φυσικού αερίου

Ένα Scania L 340 που λειτουργεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), δραστηριοποιείται εδώ και λίγο καιρό ως απορριμματοφόρο στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους. Το φορτηγό της σουηδικής μάρκας μ
Πέμπτη 12/12/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα Scania L 340 που λειτουργεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), δραστηριοποιείται εδώ και λίγο καιρό ως απορριμματοφόρο στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους.

Το φορτηγό της σουηδικής μάρκας με την καμπίνα χαμηλής εισόδου, έχει πιάσει δουλειά στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης, η οποία περιλαμβάνεται στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της εταιρείας διαχείρισης αποβλήτων, Ekonovus, που αγόρασε το Scania L 340 που καίει CNG, στόχος είναι να αποκτηθούν περισσότερα ανάλογα φορτηγά, προκειμένου να δώσουν λύσεις και σε άλλες πόλεις της Λιθουανίας.

Σημειώνεται πως το εν λόγω Scania εξοπλίζεται με γερανό και συμπιεστή, προκειμένου να αδειάζει τους σύγχρονους κάδους αποβλήτων της εταιρείας Molok, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι εν μέρει υπογείως. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκένωσης, αφαιρείται το καπάκι και τραβιέται ένας ανυψωτικός σάκος από το φρεάτιο. Μετά την τοποθέτηση του σάκου πάνω από τον συμπιεστή, ανοίγει ο πάτος του και το περιεχόμενό του απελευθερώνεται.

PreviousNext