Τροχοί & TIR

Μεγαλύτερη κατά 50% η 4η Διεθνής Έκθεση TRANSPORT SHOW 2020 και ανεβαίνει στο Metropolitan

Θεαματική αύξηση που φτάνει στο +50% σημειώνει η ζήτηση εκθεσιακού χώρου για την 4η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων TRANSPORT SHOW 2020, η οποία μεταφέρεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolita
Τρίτη 21/01/2020 - 01:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε., τηλ.: 210 3602326/ 210 3620841, e-mail: info@troxoikaitir.gr, αρμόδια κα Φωτεινή Μπουλούκου. Για κρατήσεις περιπτέρων και για την εξυπηρέτηση των εκθετών, υπεύθυνος είναι ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε., τηλ.: 210 3602326/ 210 3620841, e-mail: info@troxoikaitir.gr, αρμόδια κα Φωτεινή Μπουλούκου. Για κρατήσεις περιπτέρων και για την εξυπηρέτηση των εκθετών, υπεύθυνος είναι ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Θεαματική αύξηση που φτάνει στο +50% σημειώνει η ζήτηση εκθεσιακού χώρου για την 4η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων TRANSPORT SHOW 2020, η οποία μεταφέρεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo καταλαμβάνοντας χώρο 25.000 τετρ. μέτρων.

Πολλοί υποψήφιοι εκθέτες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη διοργανώτρια εταιρεία προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα περίπτερα για την προβολή περισσότερων νέων μοντέλων φορτηγών, βαν, λεωφορείων και πλήθους άλλων συναφών προϊόντων με αποτέλεσμα έναν χρόνο πριν την έκθεση η ζήτηση εκθεσιακού χώρου να έχει φτάσει στο +50% σε σχέση με την έκθεση του 2018. Η εντυπωσιακή αυτή αύξηση οφείλεται και στην εμφάνιση νέων μεγάλων κατασκευαστών από Ευρώπη και Ασία, τα μοντέλα των οποίων, φορτηγά, βαν και λεωφορεία, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Η έκθεση Transport Show θα πραγματοποιηθεί, λοιπόν, στο Metropolitan, το μόνο εκθεσιακό κέντρο που παρέχει αίθουσες για μεγάλης κλίμακας εκθέσεις ευρωπαϊκού επιπέδου, προσφέροντας παράλληλα βέλτιστες υπηρεσίες τόσο προς τους επισκέπτες, όσο και προς τους εκθέτες. Άλλωστε στον σχεδιασμό της έκθεσης περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η παροχή διευκολύνσεων για τους επισκέπτες που προέρχονται από τις Περιφέρειες (εκτός Αττικής), όπως και για τους επισκέπτες από το εξωτερικό.

Επιγραμματικά, στην έκθεση Transport Show 2020 θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα ελαφρών, μεσαίων και βαρέων επαγγελματικών αυτοκινήτων και ρυμουλκούμενων. Μεγάλης έκτασης περίπτερα θα καταλαμβάνουν τα λεωφορεία κάθε κατηγορίας, αστικά, τουριστικά, υπεραστικά, σχολικά κ.α., τα προϊόντα τεχνολογίας του transport industry, οι υποδομές φόρτισης των ηλεκτρικών, τα ανταλλακτικά, ελαστικά, αξεσουάρ και τα εκατοντάδες άλλα συναφή προϊόντα. Ξεχωριστή, όσο και δυναμική, παρουσία θα έχουν επίσης τα εργοταξιακά οχήματα, καθώς και τα μεταχειρισμένα φορτηγά των γνωστών αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην έκθεση. Αλλά και οι μισθώσεις των μεσαίων – βαρέων φορτηγών και λεωφορείων, σύμφωνα με τον καινούριο νόμο, θα αποτελέσουν μια καινούρια εκθεσιακή ενότητα που σίγουρα θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών της δημόσιας μεταφοράς, επιβατικής και εμπορευματικής.

Στο ίδιο τεύχος #381

PreviousNext