Τροχοί & TIR

Το μουσείο της DAF

Σημαντικά ανανεωμένο, το μουσείο της DAF –ένα από τα βασικότερα αξιοθέατα της πόλης του Αϊντχόβεν– άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του για το ευρύ κοινό, ύστερα από εκτεταμένες εργασίες που διήρκησαν 18 μ
Κυριακή 26/01/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σημαντικά ανανεωμένο, το μουσείο της DAF –ένα από τα βασικότερα αξιοθέατα της πόλης του Αϊντχόβεν– άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του για το ευρύ κοινό, ύστερα από εκτεταμένες εργασίες που διήρκησαν 18 μήνες.

Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκε το μέλος της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας, καθηγητής Pieter van Vollenhoven, ο οποίος είναι γνωστός φίλος της μάρκας και κατέφθασε στην εκδήλωση με ένα σπανιότατο DAF Pony, ένα από τα μόλις δεκαπέντε μοντέλα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Η ανακαίνιση είχε ως στόχο να αυξηθούν οι επισκέπτες του μουσείου, από τους περίπου 60.000 που είναι σήμερα ανά έτος, στους 80.000. Για αυτό το λόγο, κατασκευάστηκε μια εντελώς νέα είσοδος, αναβαθμίστηκαν το εστιατόριο και το κατάστημα δώρων - αναμνηστικών και παράλληλα φρεσκαρίστηκαν όλοι οι υπάρχοντες χώροι του μουσείου. Επιπλέον, δημιουργήθηκε μια εντελώς νέα πτέρυγα έκτασης 1.100 m2.

PreviousNext