Τροχοί & TIR

Βραβεύσεις για τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους

Για 7η φορά κέρδισε το βραβείο «True Leaders» η Αττικές Διαδρομές Α.Ε., η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης της Αττικής Οδού, από τον θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρήσεων, που διοργανώνει η I
Τρίτη 11/02/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Οι Σήραγγες Κακιάς Σκάλας της Ολυμπίας Οδού με τα νέα φωτιστικά σώματα LED.
Οι Σήραγγες Κακιάς Σκάλας της Ολυμπίας Οδού με τα νέα φωτιστικά σώματα LED.

Για 7η φορά κέρδισε το βραβείο «True Leaders» η Αττικές Διαδρομές Α.Ε., η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης της Αττικής Οδού, από τον θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρήσεων, που διοργανώνει η ICAP Group υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Επιπλέον, τρία χρυσά βραβεία απέσπασε η Ολυμπία Οδός στα Energy Mastering Awards, για την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με φωτιστικά σώματα LED σε 17 σήραγγες στην Κακιά Σκάλα και την Περιμετρική Πατρών. Συγκεκριμένα, για το πρόγραμμα LED η Ολυμπία Οδός από κοινού με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της VINCI Κατασκευές ΑΕ, ΣΗΛΑΙΤ και SIRECLED απέσπασε χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Lighting Retrofit, Energy Efficiency in Lighting (tunnels) και Energy Efficiency Improvement – Transportation – Infrastructure.

Στο μεταξύ, στον ίδιο θεσμό Energy Mastering Awards, η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» κέρδισε τρία βραβεία, δύο χρυσά και ένα αργυρό. Συγκεκριμένα, η παραχωρησιούχος εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. της Γέφυρας, βραβεύθηκε με το «Χρυσό βραβείο δραστικής άμβλυνσης κλιματικής αλλαγής» στην κατηγορία «Energy Revolution» για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μηδενικών εκπομπών CO2 για την κάλυψη όλων των αναγκών λειτουργίας της Γέφυρας.

Επιπλέον, στην κατηγορία «Energy Engagement» η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διακρίθηκε με το «Χρυσό βραβείο συστράτευσης με τους πολίτες για το κλίμα» για τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης και εγρήγορσης που αναλαμβάνει. Τέλος, το «Αργυρό βραβείο βελτίωσης ενεργειακής αποτελεσματικότητας» κέρδισε η εταιρεία στην κατηγορία «Βελτίωση ενεργειακής αποδοτικότητας», για την εν εξελίξει αντικατάσταση συστημάτων οδικού φωτισμού με τεχνολογία LED.

PreviousNext