Τροχοί & TIR

Ηλεκτρική μετατροπή βαν

Η γερμανική εταιρεία Elektro-Fahrzeuge Stuttgart (EFA-S GmbH) που μετατρέπει συμβατικά οχήματα σε ηλεκτροκίνητα, ξεκίνησε την παραγωγή του νέου της μοντέλου «E35», το οποίο στηρίζεται στο GAZelle Ne
Παρασκευή 28/02/2020 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η γερμανική εταιρεία Elektro-Fahrzeuge Stuttgart (EFA-S GmbH) που μετατρέπει συμβατικά οχήματα σε ηλεκτροκίνητα, ξεκίνησε την παραγωγή του νέου της μοντέλου «E35», το οποίο στηρίζεται στο GAZelle Next της ρώσικης αυτοκινητοβιομηχανίας, Gorky Automobile Plant (GAZ).

Η εμπορική διάθεση του ηλεκτροκίνητου ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου έτους, αρχικά σε έκδοση καμπίνας σασί. Επιπλέον, σε συνεργασία με την εταιρεία, ORTEN Electric-Trucks, θα κατασκευάζονται και άλλες εκδόσεις αμαξώματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Στη βασική του έκδοση, το Ε35 θα διαθέτει ωφέλιμο φορτίο της τάξης του ενός τόνου και θα προσφέρει αυτονομία κοντά στα 200 χλμ., χάρη στις μεγάλες μπαταρίες των 80 kWh οι οποίες έχουν πυκνότητα ισχύος 170 Wh/κιλό. Μάλιστα, η EFA-S θα μπορεί να τοποθετεί ακόμα μεγαλύτερες μπαταρίες, χωρητικότητας από 120 έως 244 kWh.

PreviousNext