Τροχοί & TIR

Στρατιά από Iveco στη Ρουμανία

Περισσότερα από 2.900 στρατιωτικά οχήματα θα παραδώσει η Iveco Defence Vehicles στο Υπουργείο Άμυνας της Ρουμανίας, με τα πρώτα 942 από αυτά να προγραμματίζεται να τεθούν σε υπηρεσία έως το 2024. Το
Δευτέρα 24/02/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Περισσότερα από 2.900 στρατιωτικά οχήματα θα παραδώσει η Iveco Defence Vehicles στο Υπουργείο Άμυνας της Ρουμανίας, με τα πρώτα 942 από αυτά να προγραμματίζεται να τεθούν σε υπηρεσία έως το 2024.

Το εν λόγω συμβόλαιο περιλαμβάνει οχήματα 4x4, 6x6 και 8x8 σε 16 διαφορετικές εκδόσεις, με το ένα τρίτο περίπου από αυτά να διαθέτει θωρακισμένη καμπίνα επιβατών. Τα στρατιωτικά φορτηγά της Ρουμανίας δύνανται να μεταφερθούν από αέρος με C-130 και παράλληλα φέρουν -μεταξύ άλλων- σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών (Central Tyre Inflation System - CTIS), κινητήρες διπλού καυσίμου και «εργάτες» για τον εύκολο απεγκλωβισμό τους όταν κολλήσουν σε κακοτράχαλα εδάφη. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό, τα στρατιωτικά Iveco είναι τα γνωστά μας ASTRA, που τα συναντούμε σε διάφορα εργοτάξια της Ελλάδας και φέρουν τον ειδικό εξοπλισμό που απαιτούν οι Ένοπλες Δυνάμεις κάθε χώρας.

PreviousNext