Τροχοί & TIR

Διανομές ανέλαβαν 300 Nissan e-NV200

Μέχρι τον προσεχή Μάιο θα έχει παραλάβει η βρετανική εταιρεία διανομών και logistics, DPD, τις 300 μονάδες του Nissan e-NV200 που παρήγγειλε πρόσφατα. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία θα διαθέτει συνολ
Παρασκευή 20/03/2020 - 07:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μέχρι τον προσεχή Μάιο θα έχει παραλάβει η βρετανική εταιρεία διανομών και logistics, DPD, τις 300 μονάδες του Nissan e-NV200 που παρήγγειλε πρόσφατα.

Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία θα διαθέτει συνολικά 450 ηλεκτροκίνητα βαν και θα κατέχει τον μεγαλύτερο ηλεκτροκίνητο στόλο διανομών στο Ην. Βασίλειο. Σημειώνεται, πως εδώ και 18 μήνες, τα e-NV200 αποτελούν την πλειοψηφία των ηλεκτρικών βαν της DPD, με τη θετική ανατροφοδότηση από τους οδηγούς, να οδηγεί στην ανανέωση της εμπιστοσύνης για το βαν της Nissan.

Τα νέα οχήματα θα αποσταλούν στις αποθήκες της DPD σε ολόκληρη τη χώρα, όπου θα χρησιμοποιηθούν για τοπικά δρομολόγια πολλαπλών παραδόσεων, διανύοντας καθημερινά περί τα 160 χλμ., πολύ λιγότερα δηλαδή από τα 301 χλμ. που είναι η μέγιστη τιμή αυτονομίας του οχήματος σύμφωνα με τις μετρήσεις WLTP.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στόχος της εταιρείας είναι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, το 10% των οχημάτων της που βρίσκονται σε 68 ντεπό σε ολόκληρο το Ην. Βασίλειο, να είναι πλήρως ηλεκτροκίνητο.

PreviousNext