Τροχοί & TIR

Συνέδριο για τα «Intelligent Operations»

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), θα λάβει χώρα το πρώτο μεγάλο συνέδριο του Operations Center για το Α’ εξάμηνο του νέου έτους, το οποίο έχει θέμα τα λε
Τρίτη 03/03/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), θα λάβει χώρα το πρώτο μεγάλο συνέδριο του Operations Center για το Α’ εξάμηνο του νέου έτους, το οποίο έχει θέμα τα λεγόμενα «Intelligent Operations».

Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τη νέα διάσταση των Intelligent Operations σε μία εποχή, όπου πελάτες και καταναλωτές αναζητούν εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες με πολύ γρήγορους χρόνους παράδοσης, καθώς και παραδόσεις σε απίθανα σημεία.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότερα από 300 άτομα και απευθύνεται σε κάθε επιχειρηματία και στέλεχος, διευθυντικό ή όχι, που εμπλέκεται ενεργά σε ενέργειες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της στρατηγικής και της λειτουργίας της κάθε εταιρείας.

Η διοργάνωση θα επιχειρήσει να αναδείξει τη νέα τεχνογνωσία στο συγκεκριµένο θεµατικό πεδίο μέσα από εισηγήσεις ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων από εμπορικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες και εταιρείες παροχής υπηρεσιών πολυεθνικού και εθνικού χαρακτήρα, που έχουν αναπτύξει μεθοδολογίες, case studies και εφαρμογές στα intelligent operations. Παράλληλα, το συνέδριο θα φιλοξενήσει παρουσιάσεις θεσμικών φορέων, συμβούλων, προμηθευτών συστημάτων τεχνολογίας και εταιρειών παροχής υπηρεσιών.

PreviousNext