Τροχοί & TIR

Ανακύκλωση με DAF CF

Ξεκίνησε πρόσφατα η παράδοση των πρώτων απορριμματοφόρων DAF CF, από τα συνολικά 200 που παρήγγειλε η ολλανδική εταιρεία ανακύκλωσης Renewi, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε υποκαταστήματά της σε
Κυριακή 26/07/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησε πρόσφατα η παράδοση των πρώτων απορριμματοφόρων DAF CF, από τα συνολικά 200 που παρήγγειλε η ολλανδική εταιρεία ανακύκλωσης Renewi, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε υποκαταστήματά της σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Σημειώνεται, πως η παραγγελία περιλαμβάνει 193 τριαξονικά μονά φορτηγά με διάφορες υπερκατασκευές, όπως και 7 τράκτορες. Ανάμεσα στα μονά DAF CF, υπάρχουν και κάποια που φέρουν γερανό ακριβώς πίσω από την καμπίνα τους, προκειμένου να σηκώνουν υπόγεια τοποθετημένους κάδους απορριμμάτων. Για αυτό, εξοπλίζονται με τον νέο, πιο ανθεκτικό μπροστινό άξονα των 10 τόνων της εταιρείας.

Αξίζει να αναφερθεί, πως πριν από 18 μόλις μήνες η DAF είχε προμηθεύσει με 250 ακόμα φορτηγά τη Renewi, η οποία διαθέτει ένα στόλο από 2.400 απορριμματοφόρα, τα περισσότερα από τα οποία είναι της ολλανδικής μάρκας.

PreviousNext