Τροχοί & TIR

Αναβαθμίζει το after-sales η Karsan

Ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία της αποθήκης ανταλλακτικών που άνοιξε η Karsan στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, χάρη στην οποία η τούρκικη μάρκα θα είναι εφεξής σε θέση να αποστέλλει ανταλλακτικά σε οπο
Δευτέρα 19/10/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία της αποθήκης ανταλλακτικών που άνοιξε η Karsan στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, χάρη στην οποία η τούρκικη μάρκα θα είναι εφεξής σε θέση να αποστέλλει ανταλλακτικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης, εντός δύο ημερών.

Το παραπάνω, σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, θα αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών της, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις after-sales υπηρεσίες που λαμβάνουν. Επιπλέον, συνεργαζόμενη με την Barsan Global Logistics, η Karsan σχεδιάζει να διευρύνει περαιτέρω στο μέλλον το πεδίο δράσης της, εκμεταλλευόμενη τις αποθήκες και το δίκτυο logistics της Barsan σε 45 χώρες.

Εργαστήριο για ηλεκτρικά

Στο μεταξύ, η Karsan ίδρυσε πρόσφατα ένα εργαστήριο για ηλεκτρικά οχήματα, υπογράφοντας ένα «Πρωτόκολλο Συνεργασίας στην Επαγγελματική και Τεχνική Κατάρτιση», με το Κυβερνείο της Προύσας και την τοπική Περιφερειακή Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας. Συνολικά 20 μαθητές θα επιλεγούν από επαγγελματικά και τεχνικά λύκεια της περιοχής και τουλάχιστον το 50% αυτών, σχεδιάζεται να είναι γυναίκες. Φιλοδοξία της εταιρείας, είναι οι απόφοιτοι του «Εργαστηρίου Τεχνολογίας της Karsan για Ηλεκτρικά Οχήματα», να γίνουν άτομα που στο μέλλον θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για τη βιομηχανία και για νέες τεχνολογίες. Το πρωτόκολλο προβλέπει επίσης, τον σχεδιασμό πεδίων σπουδών σε σχολεία σε συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου και υποστήριξη των αποφοίτων του προγράμματος στη σταδιοδρομία τους.

PreviousNext