Δε σπάει, δε χαλάει, είναι μια έκφραση που ακούμε πολύ συχνά από ιδιοκτήτες Mitsubishi L200, οι οποίοι τονίζουν την αξιοπιστία και τη δύναμη τoυ συγκεκριμένου μοντέλου.

Για να μας λυθεί όμως κάθε απορία το οδηγούμε από την Αθήνα στην κεντρική Πίνδο και με φόντο τον Αχελώο ποταμό ανακαλύπτουμε τις εντός και εκτός δρόμου δυνατότητές του. Τι κατανάλωση φέρνει, πώς είναι η απόδοση του κινητήρα, πόσο έχει βελτιωθεί η ανάρτησή του και ποια η συμπεριφορά του αυτόματου –6 σχέσεων– κιβωτίου; Παράλληλα μεταφέρουμε λιπάσματα στη Μάνδρα Λάρισας αξιολογώντας το χώρο φόρτωσης. Τελικά, καταφέραμε να το σπάσουμε και να το χαλάσουμε; Ακολουθήστε μας, για να το μάθετε.

Ξεχωριστή σχεδίαση

Αναμφίβολα η καρδιά του αγροτικού κόσμου στη χώρα μας χτυπάει στο θεσσαλικό κάμπο και για εμάς αποτελεί τον καλύτερο προορισμό για τη φωτογράφιση ενός pick up λόγω της μεγάλης παρουσίας αγροτών. Μια βόλτα από το κέντρο της Λάρισας και των γύρω χωριών θα σε πείσει αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή αγροτικού. Πρώτα από τα βλέμματα που θα ρίξουν στο αμάξι και μετά από τις συζητήσεις μαζί τους. Το ίδιο συνέβη με το γρήγορο πέρασμα του L200 από αυτές τις περιοχές. Τι άρεσε στους περισσότερους; Όλοι μας ανέφεραν την μπροστινή πλευρά του Mitsubishi. Άλλωστε εκείνο το σημείο είναι εξ ολοκλήρου καινούργιο με πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Γνώμη μας είναι ότι το νέο L200 είναι πολύ πιο ελκυστικό σχεδιαστικά από το προηγούμενο μοντέλο. Η τοποθέτηση πιο ψηλά των φωτιστικών σωμάτων προσφέρει καλύτερο οπτικό πεδίο το βράδυ, και οι χρωμιωμένες επιφάνειες περιμετρικά της μάσκας προσδίδουν φινέτσα και δύναμη.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του νέου Mitsubishi L200, στο τεύχος Οκτωβρίου (390) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.