Τα χρήματα επιστρέφουν, ο χρόνος όχι. Ένα σκεπτικό και μια διαπίστωση με σημαντική αξία για τη ζωή μας και τον γενικότερο τρόπο που οφείλουμε να την αντιμετωπίζουμε.

Ένα απόφθεγμα που έχει γραφτεί μέσα από καταστάσεις και βιώματα ανθρώπων που συνειδητοποίησαν ότι ο χρόνος κυλάει γρήγορα και τα χρόνια φεύγουν ακόμη πιο σύντομα. Αυτό έχει αντιληφθεί και ο Ολλανδός Arjan Theuns ο οποίος αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ποιο είναι αυτό; Να δημιουργήσει ένα κινητό σπίτι και να ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Απίστευτο; Και όμως είναι αληθινό και έστω για λίγο ζήσαμε αυτή τη μοναδική εμπειρία στη συνάντησή μας με τον ιδιοκτήτη του στα Ιωάννινα, στις εγκαταστάσεις της Patounas Transport.

Ο Ολλανδός ιδιοκτήτης λατρεύει την Ελλάδα και θέλει πάντα να ξεκινάει τα ταξίδια του από τη χώρα μας, απολαμβάνοντας όλες τις ομορφιές της. Θα ξοδεύατε περίπου 200.000 ευρώ για να αποκτήσετε το φορτηγό των ονείρων σας; Πάρτε μάτι αυτό το χλιδάτο φορτηγό για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη.

No address, no stress

Ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του φορτηγού μας κίνησε την περιέργεια από την αρχή. No work, no money, no address, no stress!!! Όντως, πόσο δίκιο έχει! Όταν δεν αγχώνεσαι για τίποτα, μπορείς να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία! Για να δούμε όμως πώς το κατάφερε αυτό ο Ολλανδός, ώστε να παίρνουμε και οι υπόλοιποι ιδέες!

Σε πρώτη φάση αγόρασε ένα τριαξονικό Scania R σασί, το οποίο εμπιστεύτηκε στην ομάδα του Άκη Πατούνα για να του κάνει γενικό εξωτερικό facelift, το οποίο περιλαμβάνει μπάρα, προβολείς, μαρκίζες, εξατμίσεις, ζάντες και λοιπά ανοξείδωτα αξεσουάρ. Εν συνεχεία προχώρησε σε μηχανικές βελτιώσεις στο V8 κινητήρα και τοποθέτησε καινούργιο σύστημα πέδησης και αναρτήσεις καλύτερα προσαρμοσμένες.

Στο TRUCK No 1 που κυκλοφορεί ενσωματωμένο στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου ανακαλύπτουμε κάθε πλευρά του ιδιαίτερου αυτού Scania  / σπιτιού και ονειρευόμαστε πως ταξιδεύουμε μόνο για να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.