Τροχοί & TIR

Ο Γάμος του ζεύγους Παπαδόπουλου

Ο γαμπρός Σταύρος Παπαδόπουλος με τη βοήθεια του αδερφού του Γιάννη τα κανόνισε όλα άψογα. Πώς θα στολιστούν τα φορτηγά, με τι σειρά θα παραταχθούν, ποια διαδρομή θα ακολουθήσουν και τι ώρα θα ξεκιν
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 17/07/2021 - 19:47
Κοινοποίηση στα Social Media
Ευχόμαστε στον Σταύρο και την Έλενα «Βίον Ανθόσπαρτον»
Ευχόμαστε στον Σταύρο και την Έλενα «Βίον Ανθόσπαρτον»

Ο γαμπρός Σταύρος Παπαδόπουλος με τη βοήθεια του αδερφού του Γιάννη τα κανόνισε όλα άψογα. Πώς θα στολιστούν τα φορτηγά, με τι σειρά θα παραταχθούν, ποια διαδρομή θα ακολουθήσουν και τι ώρα θα ξεκινήσουν για να είναι στην ώρα τους στο σπίτι της νύφης.

Το πήρε το κορίτσι και ξεσήκωσε το Βόλο. 

 

Οι έξι τράκτορες έφυγαν από το σπίτι του γαμπρού και κατευθύνθηκαν στο πατρικό της νύφης, της Έλενας, όπου την παρέλαβε το γαμπριάτικο Actros για να τη μεταφέρει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βόλου. Μετά το πέρας του μυστηρίου το κονβόι διέσχισε τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης δίνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα, με αναμμένους προβολείς και τους τενόρους στη διαπασών.

Άλλωστε η επιτυχία για τη φασαρία και το «σαματά» στην πόλη του Βόλου οφείλεται αποκλειστικά στους συναδέλφους του γαμπρού, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να μείνει ο γάμος αξέχαστος σε όλους. Ευχόμαστε στον Σταύρο και την Έλενα «Βίον Ανθόσπαρτον» και να τους ζήσει ο γιος τους Χαράλαμπος. Στον κουμπάρο Γιάννη Πίτσο πάντα άξιος και στους συναδέλφους του γαμπρού καλούς δρόμους.  



 

PreviousNext