Τροχοί & TIR

Αυξημένη ζήτηση για dolly τρέιλερ της Schmitz

Αυξάνονται συνεχώς οι πελάτες για τη νέα γενιά του συστήματος ζεύξης δύο αξόνων dolly της Schmitz Cargobull. Τα συγκεκριμένα τρέιλερ αποτελούνται από ένα τραπέζι δύο αξόνων, και φέρουν μια κοτσαδούρ
Δευτέρα 11/10/2021 - 10:12
Κοινοποίηση στα Social Media
dolly τρέιλερ Schmitz

Αυξάνονται συνεχώς οι πελάτες για τη νέα γενιά του συστήματος ζεύξης δύο αξόνων dolly της Schmitz Cargobull.

Τα συγκεκριμένα τρέιλερ αποτελούνται από ένα τραπέζι δύο αξόνων, και φέρουν μια κοτσαδούρα για ζεύξη με το μπροστινό όχημα κι ένα πέταλο που μπορεί να δεχτεί επικαθήμενες ρυμούλκες. Όλα αυτά, σε μία ρυμούλκα μόλις πέντε μέτρων.

Η τρέχουσα γενιά κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Άλτενμπέργκε στη Γερμανία, και μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί και παραδοθεί σε πελάτες 500 μονάδες.

Όπως και τα επικαθήμενα του κατασκευαστή, οι dolly βασίζονται πάνω στο ίδιο modular σύστημα, και απευθύνονται σε πελάτες που χρησιμοποιούν οδικούς συρμούς των 25,25 μέτρων ή ακόμη και των 31,5.

Η πιο δημοφιλής χρήση πάντως, αφορά στους αποκαλούμενους EcoDuo συρμούς, όπου δύο ημιρυμουλκούμενα τρέιλερ συνδέονται με το dolly και τον τράκτορα.

Η ευελιξία του συγκεκριμένου συνδυασμού είναι προφανής. Χρησιμοποιούνται συμβατικά τρέιλερ, τα οποία οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και σε άλλες εφαρμογές, ή να ξεκοτσαριστούν και να τοποθετηθούν σε δύο τράκτορες σε περίπτωση διασυνοριακής μεταφοράς και εισόδου σε χώρα όπου δεν επιτρέπονται παρόμοιου μήκους συρμοί. 

PreviousNext