Τροχοί & TIR

Ford Trucks παντού

Με τον πλέον πειστικό τρόπο κλείνει τη φετινή χρονιά η Ford Trucks, καθώς ανακοίνωσε τη σύσταση του επιχειρηματικού σχήματος F-Trucks France. Η εταιρεία θα εκπροσωπείται στη μεγάλη (δεύτερη σε ταξιν
Παρασκευή 17/12/2021 - 09:53
Κοινοποίηση στα Social Media
ford trucks

Με τον πλέον πειστικό τρόπο κλείνει τη φετινή χρονιά η Ford Trucks, καθώς ανακοίνωσε τη σύσταση του επιχειρηματικού σχήματος F-Trucks France.

Η εταιρεία θα εκπροσωπείται στη μεγάλη (δεύτερη σε ταξινομήσεις βαρέων οχημάτων στην Ευρώπη) γαλλική αγορά από τρεις από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας -Groupe Maurin, Groupe DMD και Groupe Amplitude- με 25 συνολικά σημεία πωλήσεων, σέρβις και ανταλλακτικών.

Οι επίσημες ανακοινώσεις έγιναν στη διάρκεια της έκθεσης Solutrans 2021, στη Λιόν της Γαλλίας. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί αντίστοιχη κίνηση στη μεγαλύτερη αγορά φορτηγού της Ευρώπης, τη Γερμανία, με τη Ford Trucks να δείχνει με χειροπιαστό τρόπο ότι, ήρθε στην περιοχή για να μείνει και για να ανταγωνιστεί ευθέως τους εφτά γνωστούς κατασκευαστές.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε και η παράδοση 60 τρακτόρων F-Max στην Combronde Groupe, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες logistics της χώρας. Η Ford Trucks σχεδιάζει, εξελίσσει και παράγει όλα τα οχήματα που φέρουν το λογότυπό της in-house και τα εξάγει σε πάνω από 40 χώρες.

Παρά την πανδημία, η ανάπτυξή της δεν δείχνει σημάδια καθυστέρησης, και σκοπός είναι την επόμενη τριετία, και συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του 2024, τα οχήματά της να διατίθενται σε πάνω από 55 αγορές.

Αιχμή του δόρατος, το «Φορτηγό της Χρονιάς 2019» F-Max, το οποίο σύντομα θα διατίθεται και με ένα νέο, αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων της εταιρείας, ενώ είναι δεδομένο ότι, κάποια στγμή θα δούμε και νέα οχήματα για τη γκάμα χωματουργικών με το μπλε οβάλ στη μάσκα. 

PreviousNext