Τα εγκαίνια του πρώτου ΟΚ Trucks Logistics Center στη Νοτιανατολική Ευρώπη, στο Slavonski Brod της Κροατίας, πραγματοποίησε η Iveco παρουσία πελατών, συνεργατών και δημοσιογράφων του ειδικού τύπου.

Με τη νέα εγκατάσταση εξασφαλίζεται η διάθεση ποιοτικών μεταχειρισμένων φορτηγών της εταιρείας σε χώρες των Βαλκανίων συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας μέσω της Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ.

Οι αγοραστές έχουν στη διάθεσή τους να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα οικονομικών και αξιόπιστων οχημάτων, με τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δίκτυο της ΟΚ Trucks

Η ΟΚ Trucks έχει παρουσία σε περισσότερες από είκοσι χώρες με την έμπειρη ομάδα της εταιρείας να υποστηρίζει τους πελάτες στην επιλογή του καταλληλότερου φορτηγού, ώστε να εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Σε περίπτωση που κάποιο όχημα παρουσιάσει πρόβλημα, τότε ο 24ωρος αριθμός εξυπηρέτησης είναι στη διάθεση του πελάτη χωρίς χρέωση. Κάθε συνεργείο Iveco μπορεί να προσφέρει γρήγορα βοήθεια. Έτσι, κάθε πελάτης μπορεί, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται, να εντοπίσει άμεσα το αρμόδιο σημείο εξυπηρέτησης στην κοντινότερη απόσταση. Συνολικά υπάρχουν 2.000 σημεία παροχής τεχνικής βοήθειας σε όλη την Ευρώπη.

Κομβικό σημείο

Το νέο Logistics Center είναι στρατηγικής σημασίας για τα μεταχειρισμένα οχήματα καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των αντιπροσώπων και των πελατών της περιοχής. Βρίσκεται κοντά στις χώρες των Βαλκανίων, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση σε όλους.

Γνωρίστε τα οχήματα και τις υπηρεσίες των ΟΚ Trucks Logistics Center στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.