Τροχοί & TIR

Υβριδικά Solaris στo Βέλγιο

Η Solaris κέρδισε τον διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί από την Operateur de Transport de Wallonie (OTW), στη γαλλόφωνη Βαλονία, στο Βέλγιο, για την προμήθεια 161 υβριδικών αστικών λεωφορείων μαζί με
Τετάρτη 26/01/2022 - 10:34
Κοινοποίηση στα Social Media
solaris hybrid belgium

Η Solaris κέρδισε τον διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί από την Operateur de Transport de Wallonie (OTW), στη γαλλόφωνη Βαλονία, στο Βέλγιο, για την προμήθεια 161 υβριδικών αστικών λεωφορείων μαζί με οχταετές συμβόλαιο συντήρησης των οχημάτων.

Τα 161 Urbino 12 hybrid θα παραδοθούν το 2022, εκπληρώνοντας ένα συμβόλαιο αξίας άνω των 76 εκατομμυρίων ευρώ. Τα λεωφορεία θα δρομολογηθούν σε τρεις πόλεις της Βαλονίας (Ναμούρ, Λιέγη και Σαρλερουά) και συνολικά, όπως δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. και αναπληρωτής CEO της Solaris, Πέτρος Σπινάρης, από το 2017 η πολωνική εταιρεία έχει διαθέσει 240 υβριδικά αστικά λεωφορεία στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τα λεωφορεία χαρακτηρίζονται από γενναιόδωρη για τους επιβάτες διαμόρφωση του εσωτερικού, αποδοτικό σύστημα κλιματισμού, και θα κατασκευαστούν σε εκδόσεις με δύο ή τρεις πόρτες. 

PreviousNext