Με γνώμονα την αποδοτικότητα στις μεταφορές, τα λατομεία Λουκή Α.Ε. με έδρα την Πάρο πρόσθεσαν πρόσφατα στο στόλο τους ένα καινούργιο τετραξονικό DAF CF για τη μεταφορά αδρανών υλικών.  Στο τιμόνι του βρίσκεται ο Γιώργος Λουκής ο οποίος στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR της νέας χρονιάς θα μας μιλήσει για την επιλογή του CF, τη μέχρι τώρα εμπειρία του καθώς και τις δυσκολίες της δουλειάς τους.  

Προορισμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εντατικής χρήσης, με αυξημένη στιβαρότητα, το πολυλειτουργικό DAF CF είναι ιδανικό για κάθε βαριά χωματουργική εργασία στα λατομεία, σε έργα οδοποιίας κ.α.  Το κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας σασί του είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και ανθεκτικό, επιτρέποντας μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο.  

Η αγορά του DAF Δίνουμε τον λόγο στον κ. Λουκή, ο οποίος στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR της νέας χρονιάς θα μας εξηγήσει πώς έφτασε στην αγορά του συγκεκριμένου οχήματος, καταθέτει την εμπειρία που αποκόμισε δουλεύοντας το φορτηγό και μας μιλάει για την επιχείρησή του: «Η επιχείρησή μας διαθέτει ένα λατομείο στην Πάρο στο οποίο παράγουμε αδρανή υλικά, τροφοδοτώντας όλο το νησί. Τις μεταφορικές μας ανάγκες καλύπτουν δύο ιδιόκτητα φορτηγά 8Χ6 και από τον Απρίλιο του 2021 εντάξαμε στο στόλο μας το DAF CF.

Από DAF δεν είχαμε προηγούμενη εμπειρία, ωστόσο εδώ στο νησί υπάρχει ένα το οποίο έχει καταγράψει 250.000 χιλιόμετρα και ζητήσαμε την άποψη του ιδιοκτήτη του.»

daf cf Ο σύμβουλος πωλήσεων της Ergotrak Σπύρος Αρβανίτης (αριστερά) με τον ιδιοκτήτη του CF Γιάννη Λουκή και τον οδηγό του Γιώργο Ραγκούση
Ο σύμβουλος πωλήσεων της Ergotrak Σπύρος Αρβανίτης (αριστερά) με τον ιδιοκτήτη του CF Γιάννη Λουκή και τον οδηγό του Γιώργο Ραγκούση

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιανουαρίου που κυκλοφορεί ο ιδιοκτήτης του νέου DAF, Γιώργος Λουκής,  μιλά για τα κριτήρια επιλογής του και την εμπειρία του από το CF μέσα στα λατομεία της Πάρου.