Τροχοί & TIR

Η Nissan για υποδομές φόρτισης

Η Nissan ανακοινώνει τη συνεργασία με τους παρόχους φόρτισης EV, Allego και E.ON, προκειμένου να αναβαθμίσει και να αυξήσει την προσφορά ταχείας φόρτισης που παρέχεται από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπ
Κυριακή 30/01/2022 - 05:45
Κοινοποίηση στα Social Media
nissan

Η Nissan ανακοινώνει τη συνεργασία με τους παρόχους φόρτισης EV, Allego και E.ON, προκειμένου να αναβαθμίσει και να αυξήσει την προσφορά ταχείας φόρτισης που παρέχεται από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Nissan στην Ευρώπη.

Η νέα στρατηγική συνεργασία είναι το τελευταίο παράδειγμα των προσπαθειών της Nissan να επιταχύνει τη μετάβαση στην πλήρη ηλεκτροκίνηση, συνεργαζόμενη με το δίκτυο των αντιπροσώπων της στην Ευρώπη, για να επεκτείνει τις υποδομές ταχείας φόρτισης για κατόχους EVs σε συνολικά 18 αγορές στη Γηραιά Ήπειρο, με την πρόθεση να καλύπτεται το 70% του δικτύου, μέχρι το 2024.

Χρησιμοποιώντας τις προηγμένες υποδομές που παρέχονται από την Allego και την E.ON, η νέα πρωτοβουλία θα προσφέρει συνδυασμένες μονάδες ταχείας φόρτισης CCS και CHAdeMO DC 24 kW και 50 kW, που θα εγκαθίστανται στις αντιπροσωπείες της Nissan, προς όφελος χιλιάδων Ευρωπαίων πελατών.

Σύμφωνα με το Nissan Ambition 2030, το μακροπρόθεσμο όραμα της αυτοκινητοβιομηχανίας για την ενδυνάμωση της κινητικότητας και όχι μόνο, τα επόμενα δέκα χρόνια, η Nissan θα επιταχύνει τον σχεδιασμό της για την ηλεκτροκίνηση για να λανσάρει 23 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων 15 νέων EVs, με στόχο να επιτύχει ένα «μείγμα» ηλεκτροκίνησης άνω του 50% παγκοσμίως, μέχρι το οικονομικό έτος 2030.

Στην Ελλάδα, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. έχει συνάψει συνεργασία με τη Blink Charging Hellas, θυγατρική της Blink Charging Co, μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στις ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στοχεύει στη διεύρυνση των επιλογών για λύσεις φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων της, τόσο σε επίπεδο αντιπροσώπων όσο και πελατών. 

PreviousNext