Τροχοί & TIR

Νέοι πίνακες κατάταξης παραβάσεων φορτηγών. Ποιοι είναι τώρα οι υπόχρεοι να πληρώσουν τα πρόστιμα και πόσο. Τι προβλέπεται στη συρροή παραβάσεων

Με νεότερη (χθεσινή 23/2/22) απόφαση του υπ. Μεταφορών τροποποιήθηκε ο πίνακας των παραβάσεων που αφορούν στα φορτηγά αυτοκίνητα (δημοσιεύθηκε στο ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR του τρέχοντος μήνα). Οι νέοι πίνακ
Πέμπτη 24/02/2022 - 09:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Με νεότερη (χθεσινή 23/2/22) απόφαση του υπ. Μεταφορών τροποποιήθηκε ο πίνακας των παραβάσεων που αφορούν στα φορτηγά αυτοκίνητα (δημοσιεύθηκε στο ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR του τρέχοντος μήνα).

Οι νέοι πίνακες κατάταξης των παραβάσεων ως προς τη σοβαρότητά τους και των υπόχρεων πληρωμής των προστίμων ανακοινώθηκαν χθες 23/2/22 και θα τεθούν σε ισχύ από την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022. Οι αλλαγές που επέρχονται αφορούν, επίσης, και στο συνολικό πρόστιμο στις περιπτώσεις συρροής παραβάσεων.

Στη συνέχεια, δημοσιεύουμε τους νέους πίνακες, όπως θα τεθούν σε ισχύ από 27/2/22. 

Για τη διευκόλυνση των αναγνωστών μας, σημειώνουμε ότι η νέα κατηγοριοποίηση των παραβάσεων, τα πρόστιμα και οι υπόχρεοι πληρωμής των προστίμων έχουν ενσωματωθεί στους νέους πίνακες που ακολουθούν.

*Ακινητοποίηση του οχήματος

Αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος έως τη συμμόρφωση με τις σχετικές διατάξεις.

Στο ίδιο τεύχος #408

PreviousNext