Με 400 τόνους μικτό φορτίο, δύο τράκτορες για έλξη και μια δυνατή ομάδα για να συντονίζει την παραμικρή λεπτομέρεια, η Stavridis Special Transport & Cranes έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Να ολοκληρώνει με επιτυχία τις πιο δύσκολες, όσο και εντυπωσιακές ειδικές μεταφορές.

Η ειδική μεταφορά είναι σαν τη χορωδία. Από τον υπεύθυνο φόρτωσης και τη συνοδεία μέχρι τον οδηγό του συρμού, όλοι πρέπει να συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά και το έργο του με επαγγελματισμό έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη, τα οποία ενδεχομένως να αποβούν μοιραία.

man Stavridis Special Transport & Cranes ειδική μεταφορά

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της εταιρείας Stavridis Special Transport & Cranes με έδρα τα Γιαννιτσά, η οποία με εμπειρία τριών δεκαετιών αναλαμβάνει δύσκολες και απαιτητικές μεταφορές.

Η μεγάλη γκάμα των μέσων που διαθέτει και η γνώση στις μεταφορές δίνει τη δυνατότητα να εκτελεί μεταφορές φορτίων μεγάλου βάρους και διαστάσεων στην Ελλάδα καθώς και στην Ευρώπη (στατικά φορτία, μετασχηματιστές, ανεμογεννήτριες, χωματουργικά μηχανήματα, δεξαμενές).

Video URL

 Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαΐου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, παρακολουθούμε την εντυπωσιακή μεταφορά και εκφόρτωση ενός μετασχηματιστή βάρους 256 τόνων στη Δυτική Μακεδονία.