Τροχοί & TIR

Black & White edition

Η Contlift βγάζει αμαξάρες στο δρόμο! Είναι μια έκφραση που ακούμε πολύ συχνά από τον κόσμο του φορτηγού και θα συμφωνήσουμε μαζί του. Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και όλα έχουν την προσωπική π
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 21/05/2022 - 08:42
Κοινοποίηση στα Social Media
scania kontos

Η Contlift βγάζει αμαξάρες στο δρόμο! Είναι μια έκφραση που ακούμε πολύ συχνά από τον κόσμο του φορτηγού και θα συμφωνήσουμε μαζί του. Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και όλα έχουν την προσωπική πινελιά του ιδιοκτήτη τους. Αυτοκίνητα φτιαγμένα με πάθος και μεράκι που ενίοτε το κοστολόγιό τους ανεβαίνει ψηλά.

 

Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που δικαιώνει τους ανθρώπους της μεταφορικής και παράλληλα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία. Όμως για την καλή εικόνα της επιχείρησης σημαντικό ρόλο παίζουν και οι οδηγοί της, οι οποίοι τα διατηρούν πάντα καθαρά και προσεγμένα. 

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ο Φάνης Καραμπάσης, οδηγός του R που παρουσιάζουμε, ο οποίος το αγαπάει και το προσέχει σαν δικό του. Τον συναντούμε στην εθνική οδό και ξεκινούμε μαζί του το δρομολόγιο… 

Feel famous



Πριν ξεκινήσουμε τη φωτογράφιση του R το μάτι μας πέφτει σε ένα αυτοκόλλητο που γράφει, Feel famous

Πράγματι, έτσι αισθάνεται ο Φάνης οδηγώντας το Black & White Edition το οποίο κάνει αισθητή την παρουσία του από όπου περνάει. Αρκετοί φίλοι του φορτηγού σηκώνουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να τραβήξουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με το Scania στο πέρασμά του. Σε αυτό τον τράκτορα ο ιδιοκτήτης του «έπαιξε» περισσότερο με τη διχρωμία, βάζοντας διάφορες πινελιές μαύρου χρώματος επάνω στο λευκό χρώμα της καμπίνας. 



H επίσης βαμμένη μάσκα κάνει πιο δυναμική την εμφάνισή του μετατρέποντάς το σε Super αμάξι. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο έχει και κάποια Old Skool χαρακτηριστικά συνδυάζοντας άψογα το χθες με το σήμερα. Το παζλ της ομορφιάς και της γοητείας συμπληρώνουν τα πρόσωπα των δύο κοριτσιών που απεικονίζονται με αερογραφίες στο επάνω μέρος από τις αεροτομές. 

 



Απολαμβάνοντας το δρομολόγιο



 Έχοντας στη διάθεσή μας το φανταστικό R της Contlift σε συνδυασμό με ένα νέο οδηγό γεμάτο όρεξη και πάθος για το επάγγελμα, τον Φάνη Καραμπάση, όλα μας προδιαθέτουν θετικά για να ξεκινήσουμε παρέα το επόμενο δρομολόγιο. Από τη μια απολαμβάνουμε τις μουσικές επιλογές και από την άλλη το εσωτερικό το οποίο έχει ντυθεί με επενδύσεις, προσφέροντας έξτρα χλιδή.



 Η ταπετσαρία έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα χρώματά της και ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι βραδινοί φωτισμοί, οι οποίοι είναι διαφορετικοί και εναλλασσόμενοι, προκαλώντας πραγματικό παραλήρημα στα βραδινά δρομολόγια. Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου μας συνοδεύει ο ήχος της ελευθέρας εξάτμισης, όπου σε κάθε πάτημα του γκαζιού ένας δυνατός θόρυβος ανεβάζει αρκετά τα ντεσιμπέλ! 

 

Παράλληλα συνομιλούμε με τον Φάνη για τη δουλειά του,  οποίος δηλώνει φαν του φορτηγού, κάτι που αποδεικνύει καθημερινά με την κατάσταση που διατηρεί το Scania του. Άλλωστε το «μικρόβιο» του φορτηγού έχει μπει μέσα του από μικρή ηλικία καθώς γαλουχήθηκε σε αυτό με τα πρότυπα του πατέρα του, Μπάμπη Καραμπάση, επίσης επαγγελματία οδηγού. Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά λένε και στην προκειμένη περίπτωση αυτό ισχύει με το παραπάνω. 



 

PreviousNext