Τροχοί & TIR

Volvo TSIVIKAS TRANS

Η εταιρεία Tsivikas Trans δραστηριοποιείται σε εκκενώσεις βόθρων, αποφράξεις και μεταφορές βιομηχανικών λυμάτων για πάνω από 40 χρόνια με έδρα τη Χαλκιδική. Η δεύτερη γενιά που βρίσκεται σήμερα στο
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 09/07/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Καρό σημαίες και αγωνιστικά χαρακτηριστικά για το FH
Καρό σημαίες και αγωνιστικά χαρακτηριστικά για το FH

Η εταιρεία Tsivikas Trans δραστηριοποιείται σε εκκενώσεις βόθρων, αποφράξεις και μεταφορές βιομηχανικών λυμάτων για πάνω από 40 χρόνια με έδρα τη Χαλκιδική. 

Η δεύτερη γενιά που βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι, με καθοδηγητή τον Κώστα Τσιβίκα, συνεχίζει τη δουλειά με το ίδιο μεράκι και αφοσίωση. 

Ο στόλος αποτελείται στο σύνολό του από προσεγμένα φορτηγά. Ανάμεσά τους βέβαια ξεχωρίζουμε ένα τετραξονικό FH. Οι λόγοι της επιλογής του είναι πολλοί, όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια και για αυτό άλλωστε το συγκεκριμένο αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Tsivikas team
Tsivikas team

Blue power

Το Volvo της παρουσίασης έχει ό,τι χρειάζεται για να σου κάνει αμέσως το κλικ, χάρη στην προσεγμένη εμφάνισή του. Επάνω στο μπλε χρώμα της καμπίνας κάποιες στιλιστικές επεμβάσεις έχουν αναδείξει την υπεροχή του. Σε πρώτο πλάνο η βαμμένη μάσκα και τα πλαϊνά μάγουλα με γκρι χρώμα τα οποία δημιουργούν έντονη αντίθεση. Παράλληλα, τα μεγάλα σήματα της Volvo με τις καρό σημαίες δίνουν πιο έντονα αγωνιστικά χαρακτηριστικά στο αυτοκίνητο. Ακόμη και τα βαμμένα σήματα των ελαστικών προσφέρουν μια ευχάριστη πινελιά στο σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρεία Tsivikas Trans και τα οχήματά της στο τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου που κυκλοφορεί.

PreviousNext