Τροχοί & TIR

Ηλεκτρικά λεωφορεία King Long από την Α. Νίκας ΑΕ

Εκπροσωπώντας την King Long στην Ελλάδα, η Α. Νίκας Α.Ε προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών λεωφορείων μήκους 6, 9 και 12 μέτρων με μέγιστη χωρητικότητα 25, 62 και 94 επιβάτες αντίστοιχα. Τα 2 πρώτα μ
Σάββατο 22/07/2023 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Εκπροσωπώντας την King Long στην Ελλάδα, η Α. Νίκας Α.Ε προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών λεωφορείων μήκους 6, 9 και 12 μέτρων με μέγιστη χωρητικότητα 25, 62 και 94 επιβάτες αντίστοιχα. 

Τα 2 πρώτα μοντέλα που πρόκειται άμεσα να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα είναι το ευέλικτο και ισχυρό σε ιπποδύναμη 6μετρο mini bus K06 με μπαταρία 90 Kwh αυτονομίας 200 χιλιομέτρων και το πρωτοποριακό 9μετρο midi bus Κ09 με μπαταρία 280 kWh αυτονομίας περίπου 300 χιλιομέτρων. 

Τους επόμενους μήνες αναμένεται και το ολοκαίνουργιο 12μετρο Κ12 Estar με μπαταρία 420 Kwh και αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα. Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα λεωφορείων King Long εφοδιάζονται με μπαταρίες CATL, ηγέτιδας στον χώρο κατασκευής μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων και πρώτης επιλογής των κατασκευαστών παγκοσμίως.

Ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας, η εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και το ανταγωνιστικό κόστος καθιστούν τα ηλεκτρικά λεωφορεία King Long πρωταγωνιστές στις αστικές συγκοινωνίες.

Η εταιρία King Long κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις λεωφορείων και αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον κλάδο των ηλεκτρικών λεωφορείων. Με εξαγωγές σε 150 χώρες και πολύχρονη παρουσία στην Ευρώπη, η King Long έχει παραδώσει τα τελευταία 2 χρόνια 246 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία υπερσύγχρονης τεχνολογίας με μήκος 6 έως 18 μέτρα σε χώρες, όπως η Αγγλία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Μάλτα, η Ιταλία και η Ρουμανία. Επιπρόσθετα, πρόσφατα παρέδωσε 150 υβριδικά και 35 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία στην Κύπρο.

Η ισχυρή κινεζική εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη οχημάτων εναλλακτικών πηγών ενέργειας τις τελευταίες 2 δεκαετίες, διαθέτοντας ήδη στην αγορά την πλέον προηγμένη τεχνολογία στις αστικές συγκοινωνίες, καθώς και λεωφορεία αυτόνομης οδήγησης, κατέχοντας την πρώτη θέση στην Κίνα σε αυτήν την κατηγορία.

Διαβάστε περισσότερα για τα λεωφορεία King Long στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #422

PreviousNext