Τροχοί & TIR

Piaggio Porter NP6 με ανατροπή: Έρχεται στην Transport Show

Πολλαπλών δυνατοτήτων και ιδιαίτερα ευέλικτο το Piaggio Porter NP6 με ανατρεπόμενη καρότσα είναι το κατάλληλο εργαλείο δουλειάς. Υπεργολάβοι, τεχνικές εταιρείες μικρών έργων εντός πόλεων και δήμοι μ
Τετάρτη 20/09/2023 - 08:35
Κοινοποίηση στα Social Media

Πολλαπλών δυνατοτήτων και ιδιαίτερα ευέλικτο το Piaggio Porter NP6 με ανατρεπόμενη καρότσα είναι το κατάλληλο εργαλείο δουλειάς. Υπεργολάβοι, τεχνικές εταιρείες μικρών έργων εντός πόλεων και δήμοι μπορούν να εκτελούν πλήθος εργασιών μεταφέροντας ακριβώς τις ποσότητες υλικών που χρειάζονται με το χαμηλότερο κόστος.

Το ανθεκτικό πλαίσιο με πρόβολους από χάλυβα, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα του πλήρως εκμεταλλεύσιμου χώρου φόρτωσης, εγγυάται υψηλή απόδοση όσον αφορά το φορτίο, φτάνοντας τα 1.100 Kg ωφέλιμο φορτίο.

Εντυπωσιακός για το μέγεθός του είναι ο εξοπλισμός του Porter NP6 που περιλαμβάνει σύστημα συγκράτησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα, τα γνωστά συστήματα ασφαλείας ABS, ESC, EBD και ASR, αισθητήρα βροχής, αερόσακο συνοδηγού, φώτα ομίχλης, θερμαινόμενους καθρέφτες, immobilizer κ.α. Το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στην έκθεση έχει αναπτυχθεί με βάση την τεχνολογική βάση της μονάδας Euro 6 Multitech
βενζίνης.

Οι δύο εκδόσεις combi fuel (βενζίνη/LPG και βενζίνη/μεθάνιο) βασίζονται στην ισχύ ενός κινητήρα 1.500 cc, με διπλό εκκεντροφόρο άξονα επί κεφαλής, με καδένα, διπλό κατανεμητή φάσης στην εισαγωγή και εξαγωγή, μονομπλοκ και κεφαλή από κράμα αλουμινίου, euro 6D-Final. Διαθέτουν τέσσερις κυλίνδρους με ηλεκτρονικό ψεκασμό και είναι διαθέσιμοι στις επιλογές Short και Long Range, ανάλογα με την ακτίνα δράσης της αποστολής για την οποία προορίζονται.

PreviousNext