Τροχοί & TIR

Midi ZONSON από Κιολεΐδη

Η αντιπροσώπευση των ηλεκτρικών λεωφορείων Zonson στην Ελλάδα από τη γνωστή βιομηχανία αμαξωμάτων και ρυμουλκούμενων οχημάτων ΝΚ ΤΡΕΗΛΕΡΣ, όπως είναι η σημερινή ονομασία της ιστορικής φίρμας του Νίκ
Δευτέρα 18/09/2023 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η αντιπροσώπευση των ηλεκτρικών λεωφορείων Zonson στην Ελλάδα από τη γνωστή βιομηχανία αμαξωμάτων και ρυμουλκούμενων οχημάτων ΝΚ ΤΡΕΗΛΕΡΣ, όπως είναι η σημερινή ονομασία της ιστορικής φίρμας του Νίκου Κιολεΐδη, συνοδεύθηκε από τις δηλώσεις του κ. Γιώργου Κιολεΐδη για την κατασκευή τους στον Βόλο με αξιόλογη ελληνική προστιθέμενη αξία, η οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει από το 20% και να φτάσει στο 40%.

Το midi ZONSON είναι και το μικρότερο ηλεκτρικό αστικό λεωφορείο της μάρκας, στην κατηγορία των midi με μήκος 8,350 χιλ. και κατά παραγγελία στα 8,750 χιλ. με στάνταρ πλάτος στα 2,470 χιλ. και ύψος στα 3,280 χιλ.

Το μικτό βάρος του λεωφορείου είναι στα 14.200 κιλά και η μεταφορική του ικανότητα ανέρχεται στους 51 ή στους 60 επιβάτες. Ομοίως, ανάλογα με το μήκος και τη διαμόρφωση που επιθυμεί ο πελάτης, οι θέσεις είναι είτε 27+1 είτε 21+1. Οι μπαταρίες έχουν χωρητικότητα 268,7 kWh και το μοτέρ αποδίδει συνεχή ισχύ 145 kW (197 HP) και στιγμιαία 245 kW (333 HP). Το midi Zonson προσφέρεται για συγκοινωνίες στα κέντρα μεγάλων πόλεων, καθώς και για τις δημοτικές ή διαδημοτικές συγκοινωνίες.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η Zonson Smart Auto Corporation όπως είναι η πλήρης ονομασία του Κινέζου κατασκευαστή, παράγει ηλεκτρικά λεωφορεία τόσο για την εγχώρια αγορά όσο και προς εξαγωγή σε πλήθος χωρών περιλαμβανομένων και ευρωπαϊκών.

PreviousNext