Τροχοί & TIR

North Stallion IV

Αυτή τη φορά θα ανηφορίσουμε στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου θα συναντήσουμε τον Ανέστη Φιλόσογλου με το North Stallion. Ένα αυτοκίνητο με τη δική του μοναδική ιστορία στους δρό
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 15/10/2023 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media
North Stallion IV by Filosoglou
North Stallion IV by Filosoglou

Αυτή τη φορά θα ανηφορίσουμε στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου θα συναντήσουμε τον Ανέστη Φιλόσογλου με το North Stallion. Ένα αυτοκίνητο με τη δική του μοναδική ιστορία στους δρόμους της χώρας μας, με πολλές βελτιώσεις και ακαταμάχητη γοητεία. Ο βόρειος επιβήτορας μας συστήνεται.

Στον δρόμο με το 164

Με το που συναντούμε τον Ανέστη, μπαίνουμε απευθείας στο «ψητό». Του ζητάμε να τον ακολουθήσουμε στο επόμενο δρομολόγιό του. Δε μας χαλάει χατίρι και ξεκινούμε. Βολευόμαστε αναπαυτικά στη θέση του συνοδηγού και απολαμβάνουμε το χλιδάτο εσωτερικό.

Όλη η καμπίνα είναι ντυμένη με επενδύσεις, με τη διχρωμία να κυριαρχεί. Παράλληλα μας συνοδεύουν οι μουσικές επιλογές στο ραδιόφωνο και φυσικά ο δυνατός ήχος της εξάτμισης. Άλλωστε σε ένα αυτοκίνητο με V8 κινητήρα λένε ότι είναι ιεροσυλία να μην έχει ελευθέρας εξάτμιση.

Ο Ανέστης Φιλόσογλου με φόντο το 164
Ο Ανέστης Φιλόσογλου με φόντο το 164

Μεταφορές διάφορων εμπορευμάτων

«Εκτελώ μεταφορές σε όλη την Ελλάδα καθημερινά και μεταφέρω διάφορα εμπορεύματα. Συνεργάζομαι με την εταιρεία Ιωάννης Πεϊόγλου. Παράλληλα εκτελώ δρομολόγια και για την οικογενειακή μας επιχείρηση, η οποία έχει βασικό αντικείμενο την επεξεργασία και τυποποίηση της βρώσιμης ελιάς. Ιδρύθηκε το 2016 από τον πατέρα μου και το 90% του εμπορεύματος εξάγεται στο εξωτερικό. Μάλιστα κάθε χρόνο σημειώνουμε ανοδική
πορεία».

Διαβάστε περισσότερα για το Scania 164 του Ανέστη Φιλόσογλου στο τεύχος Οκτωβρίου - Βρείτε το εδώ

Στο ίδιο τεύχος #424

Η σειρά MultiClass 500 LE είναι διαθέσιμη με τέσσερα  μοντέλα, το S 510 LE, το S 515 LE, το S 516 LE και το S 518 LE
PreviousNext