Τροχοί & TIR

ONLY VOLVO, ONLY BLACK

Η δουλειά ως οδηγός φορτηγού για αρκετούς νέους ανθρώπους είναι όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που στην καθημερινότητα έχει αρκετές δυσκολίες, τις οποίες όμως η αγάπη για το επαγγελματικό τιμόνι τις ξεπερν
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 14/10/2023 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η δουλειά ως οδηγός φορτηγού για αρκετούς νέους ανθρώπους είναι όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που στην καθημερινότητα έχει αρκετές δυσκολίες, τις οποίες όμως η αγάπη για το επαγγελματικό τιμόνι τις ξεπερνάει. Όπως στην περίπτωση του Δημήτρη Αλμπάνη από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς του, που του έδειχνε Transport με Volvo. 

Ο ίδιος βρίσκεται στα χνάρια του πατέρα του Στάθη Αλμπάνη, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην εθνική και διεθνή μεταφορά, και από κοινού σχεδιάζουν και υλοποιούν τα επαγγελματικά τους βήματα. Ακολουθούμε τον Δημήτρη στο επόμενο δρομολόγιό του στα ορεινά της Χαλκιδικής, με τον οποίο έχουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. «Only Volvo, Only Black» λέει ο ίδιος και μας παρουσιάζει τη μαύρη καλλονή του.

My Truck

Η συνάντησή μας με τον Δημήτρη θα γίνει στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και πριν επιβιβαστούμε στο FH φωτογραφίζουμε την εξωτερική του πλευρά.

Την έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη επιτυχία ο ίδιος, βάζοντας τις πινελιές που πρέπει. Χωρίς δηλαδή να φορτώσει με πολλά εξτρά το φορτηγό, έχει καταφέρει να τονίσει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

O Δημήτρης Αλμπάνης με φόντο το αγαπημένο του FH
O Δημήτρης Αλμπάνης με φόντο το αγαπημένο του FH

Όπως αναγράφεται στον προφυλακτήρα, τα αγαπημένα στοιχεία του Δημήτρη είναι δύο. Το Volvo και το μαύρο χρώμα. Για αυτό άλλωστε επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο πληροί τα θέλω του. Ακόμη και η μπροστινή μπάρα και το περίγραμμα της φωτεινής επιγραφής έχουν βαφτεί με μαύρο χρώμα.

Γνωρίστε το Volvo FH του Δημήτρη Αλμπάνη στο τεύχος Οκτωβρίου - Βρείτε το εδώ.

Στο ίδιο τεύχος #424

North Stallion IV by Filosoglou
Με Volvo FE Electric για δουλειά στην πόλη
PreviousNext