Τροχοί & TIR

Με DAF XF για Μεταφορά αγροτικών προϊόντων

Ακολουθούμε το νέο DAF XF 480 της εταιρείας «Αγροτικός Οίκος Χατζόπουλου» στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λίμνη Δοϊράνη, καταγράφουμε τη συμπεριφορά του, παραθέτουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ακούμε την άποψη του ιδιοκτήτη και του οδηγού.
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 01/04/2024 - 09:28
Κοινοποίηση στα Social Media
daf xf

Η μεταφορά αγροτικών προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα είναι το έργο που έχει αναλάβει το νέο DAF XF 480 της εταιρείας «Αγροτικός Οίκος Χατζόπουλου». 

Επενδύοντας σε ένα σύγχρονο εργαλείο δουλειάς τα οφέλη είναι πολλαπλά για τον ιδιοκτήτη του, εστιάζοντας κυρίως στην απόδοση και την οικονομία.  Το επόμενο δρομολόγιο του XF είναι από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο χωριό Κριθιά Θεσσαλονίκης στη Λίμνη Δοϊράνη για τη μεταφορά ηλιόσπορου. 

Στο επετειακό ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου που κυκλοφορεί ακολουθούμε το XF στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λίμνη Δοϊράνη , καταγράφουμε τη συμπεριφορά του, παραθέτουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ακούμε την άποψη του ιδιοκτήτη και του οδηγού.

Δυναμικότερη σχεδίαση 

Το νέο DAF XF διατηρεί μόνο την ίδια ονομασία σε σχέση με τον προκάτοχό του καθώς η σχεδίαση της καμπίνας έγινε από λευκό χαρτί. Το νέο μοντέλο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά με πιο δυναμική και εντυπωσιακή παρουσία. Η επέκταση της μπροστινής πλευράς σε συνδυασμό με τη μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα είναι το σήμα κατατεθέν του XF. Αναφορικά με τις διαστάσεις της καμπίνας το εξωτερικό της μήκος είναι 2.360 χλστ. και το πλάτος της 2.500 χλστ

 

DAF XF «Αγροτικός Οίκος Χατζόπουλου»


Το μεταξόνιο του τράκτορα είναι 3.800 χλστ. και ο οπίσθιος πρόβολος είναι στα 0,990 χλστ. Δομικά το ύψος της πλαϊνής δοκού είναι 260 χλστ. και το πάχος της 6 χλστ. Ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη μπορεί να ζητηθεί και η αντίστοιχη χωρητικότητα στις δεξαμενές καυσίμου. Στο συγκεκριμένο οι δεξαμενές καυσίμου αλουμινίου είναι συνολικής χωρητικότητας 960 λίτρων (620 λίτρα στην αριστερή πλευρά και 340 στη δεξιά) ύψους 620 χλστ. Το δοχείο AdBlue είναι χωρητικότητας 80 λίτρων και είναι τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά. Τα κύρια φωτιστικά σώματα, οι προβολείς ομίχλης, τα φώτα ημέρας και τα Skylights στις γωνίες της οροφής είναι τεχνολογίας Led προσφέροντας άριστο φωτισμό στα βραδινά δρομολόγια.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου βγαίνουμε στον δρόμο με το DAF XF, καταγράφουμε τη συμπεριφορά του στις ανηφόρες τις διαδρομής, παρακολουθούμε από κοντά τη μεταφορά ηλιόσπορου και συζητούμε με τον οδηγό και τον ιδιοκτήτη για τη νέα προσθήκη στον στόλο τους.
 

PreviousNext