Τροχοί & TIR

VOLVO DAMIANOS POWER

Το ξεχωριστό Volvo FH του Γιάννη Δαμιανού
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 28/04/2024 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media
To 540 μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
To 540 μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Λεβέντης, είναι ο άνθρωπος που συμπεριφέρεται σωστά, έχει καλούς τρόπους και χαίρει εκτίμησης από τους συναδέλφους του. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιάννης Δαμιανός από τη Χαλκίδα. Ένα αυθεντικό παιδί με αγάπη για τον διπλανό του, λατρεία για το φορτηγό και μεράκι για το επαγγελματικό τιμόνι. Η οικογενειακή του επιχείρηση έχει στο στόλο της προσεγμένα επικαθήμενα και στο τεύχος αυτό θα γνωρίσουμε ένα ξεχωριστό Volvo FH.

Έρωτας το φορτηγό 

Η ζωή του Γιάννη θα περιστρέφεται για πάντα γύρω από τα φορτηγά. Άλλωστε από μικρή ηλικία ανδρώθηκε σε αυτά, ταξιδεύοντας παρέα με τον πατέρα του σε όλη την Ελλάδα. Αγάπησε πραγματικά το επάγγελμα, περιμένοντας την ώρα που θα αποκτήσει το επαγγελματικό δίπλωμα για να πάρει το βάπτισμα του πυρός. Ήδη στα χέρια του είχε αρκετή προϋπηρεσία, οπότε τα υπόλοιπα ήταν απλά λεπτομέρειες. 

Ο δρόμος Αθήνα - Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του Γιάννη για πολύ καιρό. Ανέβαινε στη Βόρεια Ελλάδα, ξεφόρτωνε, φόρτωνε και πάλι πίσω. Την επόμενη μέρα κότσαρε μια άλλη νταλίκα και επέστρεφε στην εθνική οδό. Στις πιάτσες του φορτηγού είχε ήδη χτίσει το δικό του καλό όνομα. Λεβέντης, κιμπάρης και σωστός. Έτσι τον χαρακτηρίζουν και τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του. 

Βέβαια σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Δράκο. Άλλωστε στο στόλο του έχει προσεγμένα Scania τα οποία θα παρουσιάσουμε σε επόμενο τεύχος. 

Καμπίνα πολλών αστέρων!
Καμπίνα πολλών αστέρων!

Ήρεμος και δυνατός 

Ένα ατύχημα πριν από μερικά χρόνια στέρησε προσωρινά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του Γιάννη για να χτίσει αυτό που ήθελε στο επαγγελματικό τιμόνι. Ο ίδιος όμως είναι ένας άνθρωπος με δυνατή ψυχή και περίσσια αποθέματα πνευματικής ηρεμίας, οπότε είμαστε βέβαιοι ότι θα οδηγήσει και πάλι τα φορτηγά του. Το πρωί θα φορτώνει στα Οινόφυτα, μετά από λίγο θα ανεβαίνει στην Πελασγία με το ταχύμετρο στον κόφτη, το απόγευμα θα πίνει καφέ στα στέκια των φορτηγών και το βράδυ θα επιστρέφει από τη Σίνδο. Αυτή είναι η ζωή του Γιάννη! 

Volvo... έρωτας 

Ο Γιάννης με ό,τι και αν καταπιάνεται, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Στην αρχή με τα Scania και τώρα με το Volvo έχει κάνει φανταστική δουλειά. Μία ζωγραφιά του δρόμου είναι ο συρμός του. Από τη μπροστινή μπάρα μέχρι το τελευταίο φανάρι λεντ στη νταλίκα δεν υπάρχει σημείο αρνητικής κριτικής. Το συγκεκριμένο Volvo είναι από τα πιο προσεγμένα που κυκλοφορούν στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Αυτοκίνητο όνειρο το οποίο έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο που δεν έχει την παραμικρή ατέλεια. Εξωτερικά αν είναι μία φορά χάρμα οφθαλμών, τότε εσωτερικά είναι δύο. Όλη η καμπίνα έχει ντυθεί με επενδύσεις που χαρίζουν στο χώρο έξτρα πολυτέλεια. 

Κρυφοί και φανεροί φωτισμοί ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα.
Κρυφοί και φανεροί φωτισμοί ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι τα όνειρα του Γιάννη για τη ρόδα είναι πολλά και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα πραγματοποιήσει. Χαιρόμαστε πραγματικά που τα φορτηγά του κυκλοφορούν πάντα στην πένα στο δρόμο και είναι άξια θαυμασμού από όλο τον κόσμο της μεταφοράς.

PreviousNext