Τροχοί & TIR

Πρόσκληση σε ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της νέας σειράς φορτηγών VOLVO Aero

Γνωρίστε το ισχυρότερο φορτηγό στον κόσμο με τον 17λιτρο κινητήρα των 780 HP, τα νέα FH και FM και το FH Aero electric
Τρίτη 02/04/2024 - 15:20
Κοινοποίηση στα Social Media
volvo

Με μια μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στις 27-28 Απριλίου στο Καλοχώρι ολοκληρώνεται το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας σειράς φορτηγών VOLVO Aero που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που ο Σουηδός κατασκευαστής επέλεξε, τιμώντας έτσι τη χώρα μας και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. 

Από τις πρώτες ημέρες του Απρίλη βρίσκεται σε εξέλιξη ένα δυναμικό όσο και εντυπωσιακό πρόγραμμα test drive των νέων φορτηγών με τη συμμετοχή σε αυτό δεκάδων ειδικευμένων δημοσιογράφων από τριάντα χώρες, οι οποίοι πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια δοκιμάζοντας τα Volvo Aero σε πραγματικές συνθήκες. 

Και ήδη, τα πρώτα άρθρα, οι τεχνικές περιγραφές και τα σχόλια που έρχονται στη δημοσιότητα είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος και αποκαλυπτικά των κορυφαίων δυνατοτήτων των νέων φορτηγών, της απόδοσής τους, αλλά και των πλεονεκτημάτων για τον οδηγό και τον ιδιοκτήτη τους. 

Με την ανοιχτή εκδήλωση (Open Day) στις 27-28 Απριλίου, κορυφώνεται το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας σειράς Volvo Aero. Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη προσκαλεί όλους εσάς, αυτοκινητιστές, διευθυντές μεταφορικών εταιρειών, υπευθύνους στόλων εμπορικών επιχειρήσεων, στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας, πελάτες και φίλους της μάρκας να προσέλθετε στην εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, στο Καλοχώρι. 

Σας περιμένουν τα στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη να σας καλωσορίσουν στον χώρο, να σας ξεναγήσουν στα κορυφαία μοντέλα Volvo Aero και να απαντήσουν στην κάθε ερώτησή σας. Τι θα δείτε…

Πέντε νέα φορτηγά 

Πέντε φορτηγά, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα, με ξεχωριστά δυναμικά χαρακτηριστικά και κατάλληλο για να καλύψει ιδανικά συγκεκριμένες μεταφορικές εφαρμογές θα κοσμούν τον χώρο της εκδήλωσης. 

Σημαντικό, όσο και ενδιαφέρον, στοιχείο για τους αυτοκινητιστές, τις μεταφορικές εταιρείες και τους πελάτες συνολικά της μάρκας, αποτελεί το γεγονός ότι η νέα σειρά Volvo Aero προσφέρει εξελιγμένους κινητήρες πετρελαίου, καμπίνες με εντυπωσιακά δυναμικά χαρακτηριστικά, κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης, αξιόπιστα συστήματα ασφάλειας και, το κυριότερο, βέλτιστη ενεργειακή απόδοση με μειωμένη κατά 5% κατανάλωση. 

Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι η νέα σειρά Volvo Aero, μαζί με τις εκδόσεις πετρελαίου, προσφέρει και φορτηγά εναλλακτικών καυσίμων καθώς και ηλεκτρικά. Ας τα γνωρίσουμε με μια πρώτη σύντομη ματιά: 

VOLVO FH16 Aero: Ναυαρχίδα της μάρκας, τράκτορας 6x2, με κινητήρα 17,3 λίτρων, με την τεράστια ισχύ των 780 HP, και τη ροπή των 3.800 Nm, σασμάν I-Shift, καμπίνα XHSL. Το αυτοκίνητο με τη φοβερή ελκτική δύναμη είναι ιδανικό για μεταφορές φουλ τονάζ μεγάλων αποστάσεων καθώς και για βαριές ειδικές μεταφορές. Εντυπωσιάζει η επέκταση της καμπίνας μπροστά κατά 24 εκατοστά, η νέα μάσκα, οι κάμερες που αντικατέστησαν τους καθρέφτες και βέβαια η χλιδή που επικρατεί στο εσωτερικό της Globetrotter. 

volvo

VOLVO FH Aero (Δύο οχήματα): Τράκτορας 4x2, καμπίνα XHSL, κινητήρας 13 λίτρων, 460 HP, ροπή 2.600 Nm. Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν δύο τράκτορες της νέας σειράς Volvo FH Aero στην πιο δημοφιλή έκδοσή τους, αυτή με τον 13λιτρο κινητήρα πετρελαίου στους 460 HP. Και τα δύο αυτοκίνητα είναι δύο αξόνων (4x2) με σασμάν 12 σχέσεων, μεταξόνιο στα 3.700 χιλ., καμπίνα XHSL με εξοπλισμό άνεσης υψηλού επιπέδου και σύγχρονα συστήματα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. 

volvo

VOLVO FM: Τράκτορας 4x2, καμπίνα XHSL, κινητήρας 13 λίτρων, ισχύος 500 HP και ροπής 2.800 Nm. Συνδυάζει εξαιρετική απόδοση με οικονομία καυσίμου, είναι κατάλληλο για ένα πλήθος μεταφορικών εφαρμογών. Πέρα από τις συνήθεις μεταφορές, ο συγκεκριμένος τράκτορας αποτελεί ιδανική επιλογή για έλξη επικαθήμενου βυτίου, ανατρεπόμενης κιβωτάμαξας κ.α. 

volvo

VOLVO FH Aero Electric: Ηλεκτρικός τράκτορας 4x2, καμπίνα XHSL, ηλεκτροκινητήρας από 330-490 kW (450-666 HP) συνεχούς ισχύος, χωρητικότητα μπαταριών 360-540 kWh. Αυτονομία συρμού 300 χλμ. Το φορτηγό, μηδενικών ρύπων και αθόρυβο, προσφέρει μια πρωτόγνωρη θαυμαστή εμπειρία οδήγησης και δείχνει σήμερα, το αύριο της ηλεκτροκίνησης στις βαριές μεταφορές.

volvo
OPEN DAY: 
Εγκαταστάσεις Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, 
5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, 27-28 Απριλίου 2024. 
Να είστε όλοι εκεί!
PreviousNext