Τροχοί & TIR

Αδειοδοτήθηκε η εγκατάσταση σταθμού φυσικού αερίου στην Τρίπολη

Χορηγήθηκε στην εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε. έγκριση εγκατάστασης, πενταετούς διάρκειας, για την κατασκευή του έργου «Μετρητικός/Ρυθμιστικός Σταθμός Φυσικού Αερίου Τρίπολης U- 7270_Φάση 1» δυναμικότητας 20.0
Δευτέρα 10/07/2023 - 13:54
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΔΕΣΦΑ
φωτό: ΔΕΣΦΑ

Χορηγήθηκε στην εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε. έγκριση εγκατάστασης, πενταετούς διάρκειας, για την κατασκευή του έργου «Μετρητικός/Ρυθμιστικός Σταθμός Φυσικού Αερίου Τρίπολης U- 7270_Φάση 1» δυναμικότητας 20.000 Νm3/h, στον Δήμο Τρίπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Το έργο αποτελείται από την εγκατάσταση του Μετρητικού/Ρυθμιστικού Σταθμού Τρίπολης U-7270 εντός του υφιστάμενου οικοπέδου ΔΕΣΦΑ έκτασης περίπου 13,800 m2, από όπου διέρχεται ο αγωγός φυσικού αερίου υψηλής πίεσης 24” στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας για την έναρξη τροφοδότησης της περιοχής με φυσικό αέριο.

Ο σκοπός του Μετρητικού/Ρυθμιστικού Σταθμού είναι να φιλτράρει/ διαχωρίσει, θερμάνει, ρυθμίσει και μετρήσει τη ροή του φυσικού αερίου που λαμβάνεται από το Εθνικό Δίκτυο Μεταφοράς Φυσικού Αερίου, για περαιτέρω διοχέτευση στους Καταναλωτές.

PreviousNext