Τροχοί & TIR

Στον Πειραιά το «OOCL Piraeus»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΣΕΜΠΟ, στο Νέο Ικόνιο, πραγματοποιεί σήμερα το νεότευκτο πλοίο μεταφοράς κοντέινερ «OOCL Piraeus» της ναυτιλιακής Orient Overseas Container Line (OOCL), η οποία ανήκει στον
Δευτέρα 10/07/2023 - 15:06
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: OOCL
φωτό: OOCL

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΣΕΜΠΟ, στο Νέο Ικόνιο, πραγματοποιεί σήμερα το νεότευκτο πλοίο μεταφοράς κοντέινερ «OOCL Piraeus» της ναυτιλιακής Orient Overseas Container Line (OOCL), η οποία ανήκει στον όμιλο Cosco Shipping.

Η μεταφορική ικανότητα του πλοίου ανέρχεται σε 24.188 TEU. Το μήκος του είναι 400 μέτρα και το πλάτος του 61,30. Από τον μήνα αυτό θα πραγματοποιεί κυκλικό ταξίδι Ασίας – Ευρώπης προσεγγίζοντας τα λιμάνια Shanghai / Xiamen / Nansha / Hong Kong / Yantian / Cai Mep / Singapore / Piraeus / Hamburg / Rotterdam / Zeebrugge / Valencia / Piraeus / Abu Dhabi / Singapore / Shanghai σε διάστημα 84 ημερών.

Για τη σημερινή άφιξη του πλοίου στο Ικόνιο έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της ΟΛΠ κ. ΥU Zeng Gang, και ο Εκτελεστικός αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΣΕΠ Α.Ε Capt. Wang Jihang.

Το «OOCL Piraeus» είναι το πρώτο μιας σειράς 6 πλοίων που έχουν παραγγελθεί από την OOCL.

PreviousNext