Τροχοί & TIR

Άμεση ανταπόκριση της ΠΟΑΥΣ. Διπλασίασε τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ) στο αίτημα του υπ. Μεταφορών για αύξηση των δρομολογίων των Υπεραστικών λεωφορείων προκειμένου ν
Πέμπτη 09/03/2023 - 10:29
Κοινοποίηση στα Social Media

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ) στο αίτημα του υπ. Μεταφορών για αύξηση των δρομολογίων των Υπεραστικών λεωφορείων προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό μετά τη διακοπή των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών.

Έτσι, με γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της ΠΟΑΥΣ, Σοφοκλή Φάτσιου, οκτώ υπεραστικές γραμμές διπλασίασαν σχεδόν τον αριθμό των δρομολογίων τους ικανοποιώντας έτσι το αίτημα του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, η αύξηση των δρομολογίων είναι της τάξης του 83% και έχει ως εξής:

«Σας πληροφορούμε ότι τα ΚΤΕΛ, μετά το τραγικό ατύχημα των Τεμπών, ανταποκρινόμενα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού που επί 7 δεκαετίες μας επιδεικνύει, αύξησαν τα ημερήσια δρομολόγιά τους για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού», αναφέρει ο κ. Φάτσιος απαντώντας στο σχετικό αίτημα του υπ. Μεταφορών.

PreviousNext