Τροχοί & TIR

Άμεση πρόσληψη 3.000 οδηγών

Η γνωστή σε όλη την Ευρώπη βρετανική αλυσίδα super market Tesco ζητά για άμεση πρόσληψη 3.000 οδηγούς για τη μεταφορά/ διανομή των προϊόντων της προς τους πελάτες της που πραγματοποιούν ηλεκτρονικά
Δευτέρα 31/08/2020 - 12:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Η γνωστή σε όλη την Ευρώπη βρετανική αλυσίδα super market Tesco ζητά για άμεση πρόσληψη 3.000 οδηγούς για τη μεταφορά/ διανομή των προϊόντων της προς τους πελάτες της που πραγματοποιούν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους.

Η Tesco είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα με αύξηση 16% στις πωλήσεις από την εκδήλωση της πανδημίας, ενώ προηγούμενα είχε καταγράψει αύξηση 9% στις on-line πωλήσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, 1,5 εκ. πελάτες εξυπηρετούνται καθημερινά και η πρόβλεψη των επικεφαλής του ομίλου κάνει λόγο για τζίρο το 2020 ύψους 5,5 εκ. λιρών.

Οι οδηγοί που ζητούνται θα απασχοληθούν τόσο στη διανομή/ παράδοση των προϊόντων, αλλά και σε εργασίες στους τομείς αποθήκευσης.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η εταιρεία προσφέρει μόνιμη απασχόληση για πλήρη αλλά και μερική (part time) εργασία στον τομέα των διανομών. Για περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο www.tescocareers και κατόπιν επιλέξτε distribution (διανομή) ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση External.Enquiries@tesco.com

PreviousNext