Τροχοί & TIR

Αναβάθμιση της οδογέφυρας της Λ. Ανδρ. Παπανδρέου στον Πειραιά

Σε εργασίες επισκευής, αποκατάστασης και προστασίας του καταστρώματος και του φορέα της οδογέφυρας, στη Λ. Ανδ. Παπανδρέου στην Ακτή Βασιλειάδη Πειραιά, προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του
Δευτέρα 05/09/2022 - 16:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε εργασίες επισκευής, αποκατάστασης και προστασίας του καταστρώματος και του φορέα της οδογέφυρας, στη Λ. Ανδ. Παπανδρέου στην Ακτή Βασιλειάδη Πειραιά, προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του έργου «Υγρομόνωση καταστρώματος οδογέφυρας οδικού άξονα Α. Παπανδρέου και επείγουσες επισκευαστικές εργασίες». 

Το έργο αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής για την αναβάθμιση του οδικού άξονα της Λεωφόρου Α. Παπανδρέου, ο οποίος περιλαμβάνει δύο σήραγγες και συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με το Κερατσίνι, το Πέραμα και μέσω της Λ. Σχιστού το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, ενώ εξυπηρετεί κατ’ αποκλειστικότητα τον εμπορικό λιμένα του Πειραιά.

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου, προϋπολογισμού 1,7 εκατ. ευρώ, υπέγραψε με τον ανάδοχο ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Στ. Αντωνάκου (φωτό).

PreviousNext