Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας και παρακάμψεις στον Μορέα 

Σε εφαρμογή θα τεθούν από την Τετάρτη 4 Μαΐου οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη και ειδικότερα,
Δευτέρα 02/05/2022 - 12:39
Κοινοποίηση στα Social Media
ΚΟΜΒΟΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΜΟΡΕΑΣ

Σε εφαρμογή θα τεθούν από την Τετάρτη 4 Μαΐου οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη και ειδικότερα, από την χ/θ 198,30 (Α/Κ Παραδεισίων) έως και την χ/θ 210,000 (Α/Κ Τσακώνας) ως εξής:

Την Τετάρτη (04/05/2022) από ώρα 08.00 έως και ώρα 13.00 της ίδιας ημέρας, παράκαμψη της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και αποκλεισμός αυτής.

Επίσης κατά την ίδια χρονική περίοδο θα παραμείνει κλειστός ο κλάδος εισόδου του κόμβου Παραδεισίων (15) (Κ-15-2) στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα θα εκτρέπεται στην Ε.Ο. Τρίπολης -Καλαμάτας. 



 Οι παραπάνω ρυθμίσεις εφαρμόζονται λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης (προκαταρκτικές εργασίες διεξαγωγής δοκιμαστικής φόρτισης) της μεταλλικής γέφυρας Τσακώνας του Αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα 

 

PreviousNext