Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός λωρίδων στις Αφίδνες. Ειδική ρύθμιση για υπερμεγέθη οχήματα

Σε εφαρμογή τέθηκαν από το πρωί σήμερα, Δευτέρα, και θα διαρκέσουν ως και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Α. Από Δευτέρα 1 στις 07:00 έως και Πα
Δευτέρα 01/11/2021 - 10:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε εφαρμογή τέθηκαν από το πρωί σήμερα, Δευτέρα, και θα διαρκέσουν ως και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Από Δευτέρα 1 στις 07:00 έως και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός τριών δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Β. Από Δευτέρα 8 στις 07:00 έως και Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός τριών δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην υπηρεσιακή λωρίδα κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, θα υπάρξει ελεγχόμενη διέλευση για όλα τα υπερμεγέθη οχήματα με πλάτος άνω των 2,60μ.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί των υπερμεγεθών οχημάτων παρακαλούνται, κατά την άφιξή τους στον Σταθμό Διοδίων Αφιδνών, να καλούν το 1075, ώστε να απομακρυνθεί και στη συνέχεια να επανατοποθετηθεί μέρος της υφιστάμενης σήμανσης στο σημείο εισόδου από επί τόπου αρμόδιο συνεργείο, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διέλευσή τους στις εν λόγω λωρίδες.

Γ. Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 07:00 έως και Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ αποκλεισμός αριστερών και μεσαίων λωρίδων κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

PreviousNext