Τροχοί & TIR

Best Truck Festival - Αερογραφίες

Το Nürburgring με τη διάσημη πίστα αγώνων φορτηγών, γνωστή και ως «πράσινη κόλαση», φιλοξενεί και ένα από τα μεγαλύτερα Truck Festivals, όπου οι 120.000 περίπου επισκέπτες απολαμβάνουν ένα υπερθέαμα
Πέμπτη 03/10/2019 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Nürburgring με τη διάσημη πίστα αγώνων φορτηγών, γνωστή και ως «πράσινη κόλαση», φιλοξενεί και ένα από τα μεγαλύτερα Truck Festivals, όπου οι 120.000 περίπου επισκέπτες απολαμβάνουν ένα υπερθέαμα επιδείξεων με πρωταγωνιστές τα πιο εντυπωσιακά φορτηγά του κόσμου.

Super καμπίνες, εξοπλισμοί και βελτιώσεις που μαγνητίζουν, φτιαγμένα σύνολα για να βγάζουν +1.000 άλογα, καλλίγραμμα πληρώματα που απολαμβάνουν τις έξτρα καπιτονέ επενδύσεις, μα πάνω απ΄ όλα αυτά τα φορτηγά γίνονται κινητές εκθέσεις ζωγραφικής. Διασχίζουν την πίστα και περνώντας μπροστά από τις κατάμεστες κερκίδες επιδεικνύουν εκπληκτικά έργα τέχνης που κυριολεκτικά δίνουν ζωή και χάρη στις μεταλλικές τους επιφάνειες. Μιλάμε, βέβαια για αερογραφίες – αριστουργήματα, με κάθε λογής θέματα είτε από τον κόσμο του κινηματογράφου, είτε από την καθημερινότητα ή τις νοσταλγίες και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη του φορτηγού.

Δείτε μια πρώτη παρτίδα καμπινών με διαφορετικές αερογραφίες, σχολιάστε κι εμείς θα επανέλθουμε αναλόγως…

PreviousNext