Τροχοί & TIR

«Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας - διεθνούς παρουσίας» για την GRANTEX

Η GRANTEX απέσπασε το «Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας - διεθνούς παρουσίας» στην εκδήλωση Βραβεία ΕΒΕΑ 2023 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 8/1/2024 παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και π
Πέμπτη 11/01/2024 - 15:15
Κοινοποίηση στα Social Media

Η GRANTEX απέσπασε το «Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας - διεθνούς παρουσίας» στην εκδήλωση Βραβεία ΕΒΕΑ 2023 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 8/1/2024 παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) τίμησε, για μία ακόμη χρονιά, την ιδέα και τις αξίες της επιχειρηματικότητας, απονέμοντας τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ σε 11 επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που με τη δράση τους στήριξαν την εθνική οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία σε όλη τη διάρκεια του 2023.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Μαρία Πασχαλίδου, Αντιπρόεδρος & Εμπορική Διευθύντρια της GRANTEX, από τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κώστα Φραγκογιάννη, αρμόδιο σε θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας.

PreviousNext