Τροχοί & TIR

Βράβευση Σαρακάκη για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022 στην κατηγορία “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών” για την υλοποί
Πέμπτη 13/10/2022 - 16:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022 στην κατηγορία “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών” για την υλοποίηση του έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού Διαδικασιών που υλοποίησε με την Intersys SA.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή του λογισμικού Therefore σε νευραλγικά τμήματα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη οδήγησε σε μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας, με ταυτόχρονη μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους. Το λογισμικό Therefore ήρθε να ψηφιοποιήσει διαδικασίες που απασχολούσαν σημαντικούς πόρους της εταιρείας, ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα των συστημάτων και να αυξηθεί η ποιότητα της εργασιακής καθημερινότητας των εργαζομένων.

Η αποτελεσματική διαχείριση διαδικασιών δημιούργησε σημαντικές οικονομίες και βελτιστοποίησε τις επιχειρηματικές λειτουργίες. Αυτά τα πλεονεκτήματα επηρεάζουν άμεσα την εμπειρία του πελάτη μέσω της βελτιωμένης εξυπηρέτησης που λαμβάνει και του μειωμένου χρόνου διεκπεραίωσης αιτημάτων, γεγονός που φέρνει ηρεμία και ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

PreviousNext