Τροχοί & TIR

Διαγωνισμός ακινήτου στο Αντίρριο

Τον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου έκτασης 165 στρεμμάτων παραχωρεί για 99 (50+49) χρόνια το ΤΑΙΠΕΔ, προκηρύσσοντας διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί σε μία φάση και η καταλ
Παρασκευή 08/07/2022 - 11:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Τον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου έκτασης 165 στρεμμάτων παραχωρεί για 99 (50+49) χρόνια το ΤΑΙΠΕΔ, προκηρύσσοντας διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί σε μία φάση και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών έχει οριστεί για τις 18 Οκτωβρίου 2022.

Από τις 21 Ιουλίου ξεκινούν οι επισκέψεις στο ακίνητο, ενώ στις 5 Αυγούστου θα γίνει η ανάρτηση στο VDR του Σχεδίου Συμβολαίου.

Το ακίνητο βρίσκεται στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου - Αντιρρίου, στη Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Συνορεύει βορειοανατολικά με τον οικισμό Άγιο Παντελεήμονα και νοτιοδυτικά με τον οικισμό Αντίρριο.

Το ακίνητο λόγω της θέσης του ενδείκνυται για την ανάπτυξη πάρκου εφοδιαστικής αλυσίδας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του έμπροσθεν θαλάσσιου μετώπου, τη δημιουργία τεχνολογικού πάρκου ή ακόμα και την ανάπτυξη τουριστικών υποδομών.

PreviousNext