Τροχοί & TIR

Διασύνδεση ψηφιακών υπηρεσιών αστικών μεταφορών και Logistics

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανατέθηκε από το υπ. Υποδομών και Μεταφορών το έργο της παροχής υπηρεσιών σε θέματα κινητοποίησης του οικοσυστήματος - Connector as a Service και διασύνδεσης παρόχων ψηφια
Δευτέρα 16/01/2023 - 15:44
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Φωτό: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανατέθηκε από το υπ. Υποδομών και Μεταφορών το έργο της παροχής υπηρεσιών σε θέματα κινητοποίησης του οικοσυστήματος - Connector as a Service και διασύνδεσης παρόχων ψηφιακών υπηρεσιών αστικών μεταφορών και logistics, στην Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Δικτύου πλατφορμών Logistics FENIX μέσω της πλατφόρμας «Ελληνικό Παρατηρητήριο Μεταφορών & Logistics», η οποία αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου της Γενικής Γραμματέως Υποδομών.

Ειδικότερα, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα προβεί σε σύντομη περιγραφή των τεχνικών προδιαγραφών ανάπτυξης της υποδομής FENIX σε επιλεγμένες υπηρεσίες και περιγραφή δοκιμαστικής λειτουργίας (και ανταλλαγής πληροφορίας με άλλες υπηρεσίες/πλατφόρμες του δικτύου FENIX), καθώς και αναλυτική περιγραφή των παρεχόμενων λειτουργικών δεδομένων και του τρόπου ενσωμάτωσής τους στο Ελληνικό Παρατηρητήριο Μεταφορών & Logistics.

Θα προβεί, επίσης, σε αναφορά που περιλαμβάνει την περιγραφή των τεχνικών προδιαγραφών διασύνδεσης στην υποδομή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Μεταφορών & Logistics και περιγραφή δοκιμαστικής λειτουργίας σε επιλεγμένες υπηρεσίες (και ανταλλαγής πληροφορίας με άλλες υπηρεσίες/πλατφόρμες του δικτύου FENIX). Παροχή των λειτουργικών δεδομένων και ενσωμάτωσή τους στο Ελληνικό Παρατηρητήριο Μεταφορών & Logistics.

PreviousNext